Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Az végülis tökmind1, mert én pl a furyt és a men in black3-at (mindkettő real 4k) lestem meg a 4k tvn, és az 55 colos tvt kb 3 méterről nézve semmi különbséget nem láttam.
El is adtam a 4k tvt, most fhd oledet használok, ott legalább van minőségi ugrás képminőségben.
Ebből volt vita is az oled fórumon pl, ott is a 4kt istenítették.
Szerintem semmi értelme, hacsak nem fél-1.5 méterről nézel 40 colos, 1.5-2m-ről 55 colost.
Nekem a hálóba 65-77-es tvn lehetne különbséget látni, nappaliba meg 120 col kellene legalább
http://uk.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationshipAzért meg nem fogok felkelni a kanapéról /ágyról, és a tv előtt állva végignézni egy filmet, hogy mondhassam, hú láttam 4k-ban.
Ahhoz megfelelő méretű megjelenítő meg millió körül lenne a hálóba, és nincs is a nappaliba
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest