Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem mindegy, hogy fütykössel vagy miféle játékokkal akarsz játszani,
felbontás sem. Nagyon nem mindegy terhelés, CPU-GPU erő, hűtés, táp és további szempontok miatt sem.(#31431) gógyi
Azon filózom szerencsétlen devil az írására miféle retardált és jogtalan, oktondiságból fakadó kritikákat kapott, hogy drágán és pocsékolóan építkezett. Gyakorlatilag ugyanezt a masinát dobta össze a feléből, táp kissé eltér.

-
windlord
őstag
Nekem ezt ajánlották:
Asrock Q1900 itx -et ajánlottak, szerintem én ebből fogom megépíteni.
Ha játszani is szeretnél akkor mehet a 4GB.
Gondolom win 8.1 -et esetleg 7 -et használnál rendszernek... szóval kell a 128GB.Legjobb tudásom szerint kadenciahelyesen játszik le.
Hang illetve képminőségben tapasztalatom nincs, azt majd más.De ha játszani is szeretnél, akkor az itx méret házban, passzív cuccokkal szerintem necces lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
felbontás sem. Nagyon nem mindegy terhelés, CPU-GPU erő, hűtés, táp és további szempontok miatt sem.