Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
üzenetére
pénz(powerDVD) beszél, ezért csinálták igy, szterintem.
Amúgy régen az Omega driver egy olyan drivert jelentett,amit egy ATItól független fejlesztőbanda készített.Akkoriban mentek a csalások, hogy driver figyelte, h milyen benchmarkot inditottál el, és annak megfelelően előre letárolt benchmark képkockákat dobott ki a képernyőre, így csináltak másfélszer akkora FPSt,mint amit tényleg tudott a kártya. Omega driverek meg jelentősen kisebb drivermérettel bírtak, mert minden ilyen csalás ki volt belőlük irtva, csak a szűz drivercsomag maradt benne. Gyakran emiatt gyorsabb is lett a kártya valódi használat mellett.
Namost ehhez képest sztem ez az omega nem az az omega. driver mérete ugyanaz,mint a catalisté, AMD adja ki,stb... Ez egy becenév lett sztem, ami szerencsétlenül egy régi 3rd party drivergyártó "márkanevével" lett fémjelezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt vízhűtés
- EAFC 26
- OLED TV topic
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Silvercrest Rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest