Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
100b
tag
válasz dabadab #1764 üzenetére
A projektor kérdésben előrelátó vagyok. Van egy jó nagy üzes falfelületem, ahova 5 méterről tudok (tudnék, ha lenne mivel) vetíteni. Ide nem lóg se csillár se növény se semmi
Mondjuk az igaz, hogy ha minden a VGA kártyába lesz integrálva, akkor az egyedi vásárlóknak jó drágán fogják adni a HW-es dekódereket. Arról nem is beszélve, hogy egy VIA-s ITX rendszerhez max 1 bővítőkártyát tudok betenni. Az pedig a Tuner lesz
Bár...
Ha a TV adások is az említett h264-ben jönnek majd, akkor azért abba is bele kell majd építeni (legalábbis igy logikus rendszerterhelés szempontjából. Aztán az megint más kérdés, hogy pl ez a TV tuner kaphatja -e a jelet a másik irányból (pl egy merevlemezről lejátszott h264-es állomány esetén). Erre elég kicsi az esély, így viszont megdőlt az univerzális VIA nano/pico ITX HTPCrendszerem ötlete
Na akkor elő a farbával!
MIlyen alaplappal és processzorral tudok szembeszállni a VIA rendszer 5-20W-os fogyasztásával. És itt most nem a katalógusadatok érdekelnek, mert az a TDP is egy kicsit gyanús nekem. Már az elnevezés is kicsit csalfa nekem.
Szóval? Győzzetek meg! (Légyszíves)
Előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Star Citizen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest