Legfrissebb anyagok
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Én pont ma írtam, hogy egy Dühe nagyon max 20 ezer forintból jön ki sőt még lehet lehet kevesebb egy htpc ennek többszöröse már eleve.
Én nem azt mondom, hogy nem jobbak, csak azt, hogy amikor egy világ cég dolgát valaki "optimalizálja" vagy javít rajta, akkor mond el nekem, hogy az a cég miért nem teszi meg ezt, hogy még többen vegyék meg tőle a terméket, mert nem hinném, hogy nem lenne rá képes. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- DXRACER Prince L gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem azt mondom, hogy nem jobbak, csak azt, hogy amikor egy világ cég dolgát valaki "optimalizálja" vagy javít rajta, akkor mond el nekem, hogy az a cég miért nem teszi meg ezt, hogy még többen vegyék meg tőle a terméket, mert nem hinném, hogy nem lenne rá képes.