-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
kovi0001 #7616 üzenetére
Szia!
Lapok közül inkább az Asust választanám a helyedben. Nekem korábbi verziójú Asus lapom volt távirányítóval, amivel teljesen ki/be lehetett kapcsolni a gépet, lehalkítani a ventiket és hasonló okosságokat, gondolom az újabb verzió is tudja ezt. Emellett számos multimédiás szolgáltatással rendelkezik még, erre lett kihegyezve (lásd Asus honlap). Ez szerintem erős fegyvertény a Gigabyte-tal szemben.
Prociban 2 ezer Ft-tal drágábban kapsz olyat, aminek 45W a TDP-je, így kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik, halkabban hűthető... a helyedben inkább azt venném.
Ház, memória, DVD, merevlemez ízlés kérdése. Amire szerintem érdemes a pénzmagból tartalékolni egy HTPC esetén, az a tápegyég, a proci hűtés és az egyéb hűtők. Ne számíts arra, hogy egy HTPC házba nem rakott a gyártó hangos ventit.
Házakat itt érdemes keresni - ha nem is a legolcsóbb, de egy helyen látod a teljes kínálatot. Hűtést pedig itt érdemes nézni, minőségi cuccokat árulnak és vannak egészen egyedi megoldások is, amire vagy nem is gondolnál, vagy nem tudnád mi alapján keresd a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest