- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen alaplapot vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
válasz
Patice #55642 üzenetére
Kíváncsi leszek az új Kodira én is. Majd írd meg mire jutottál.
Kodi 18.9-et használom most is windows 8.1 alatt egy régi pc-n - core i3-4160 ez még.
Nyilván ez nem tudja az újdonságokat kezelni.Viszont teszteltem a film- és zenegyűjteményemmel.
Az amlogicos boxok már elkezdtek szaggatni feliratos filmeknél, ha minden be volt tallózva.
kb. 650-700 film/40-45 sorozat/350-400 zenei album - mindez poszterekkel-infókkal-fanartképekkel , Aeon Nox Silvo illetve Arctic Zaphyr 2 teljes részletességű, szép felszínnel. Ez a mennyiség már úgy láttam sok volt nekik (s912/s905x3). Egy darabig még simán ment a lejátszás, de ahogy egyre több mindent tallóztam be, elkezdtek akadni coreelec-kel és androiddal is.Párszor bevittem a tv mellé tesztelgetni a fenti windowsos gépet. Mindent felraktam arra is, Kodi ugyan azokkal a beállításokkal, de meg se kottyant neki.
Ezért akarok egy jobb, erősebb procival szerelt kis gépet windows alatt. Hiszen ez a gyűjtemény azért szép lassan tovább bővül majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest