Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Mini-itx topikból irányítottak ide a nyűgömmel. Ami a következő lenne:
Vettem egy Asrock qc5000-itx/ph lapot. Win 8.1-et telepítettem. Szép és jó a dolog. De. Egy idő után kifagy a buli bármit csinálok. 2*2Gb corsaire vengance ramjaim vannak 1.5V-on 1600mhz-n mennek. Valamiért a lap nem szereti ezt az órajelet (pedig támogatja) ezért visszavettem 1333mhz-re és így nem fagy. Viszont az számomra érthetetlen, hogy a facebookos játékok: angry birsd stb. akadnak. Ez normális? Szerintem nem. Yt-on láttam gameplayeket bf4-el 720p-ben low beállításokkal játszható volt. Egy sima flash játék meg nem? Lehet valami köze a ramok sebességéhez? Illetve kaptam olyan tanácsot is, hogy valami driver gond lehet.
Valaki valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő