- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
windlord
őstag
válasz zoltan6 #31549 üzenetére
Ezzel igy vagyok en is.
Viszont most kernek egy kis segitseget!
Ahogy igp -n kitoltam kepet, hangot az erositonek jo is volt minden.
Attertem a dvga -ra, kep rendben, de a hangot nem tudom atkuldeni as avr -nek, csak pcm -ben kapja meg...
Kodi alatt semi hang, ahogy be vab allitva a passthrought.
Termeszetesen HDMI -n viszem at a kepet, hangot...
Igp -n megy rendesen.
-
ctrlaltdel13
őstag
Sziasztok.
Mpc-hc audió beállítással szerencsétlenkedek még mindig,tud valaki segíteni szájbarágósan mit és hogy állítsak ahhoz hogy kimenjen nyersen a jel az erőlködőbe.
Melyik verziót rakjam fel,win7 64bit fut. -
MasterMark
titán
válasz ctrlaltdel13 #31552 üzenetére
Jobb gomb a képre, szűrők, LAV audió, passthrough vagy bitstream résznél pipa ahhoz amit ki akarsz küldeni.
Switch Tax
-
Celtis
veterán
Tudtok ajánlani egy letölthető kalibráló videót vagy képet? Semmi extra, csak a helyes fényerő és kontraszt beállításokhoz kellene.
Ilyen fekete fehér sávok, és meg van adva, hogy minek kell elklönülnie, minek nem.Tudom, hogy off itt, de ez egy pörgős topic, és magamtól most nem találok.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz MasterMark #31553 üzenetére
Megcsinálom a pipázást,és onnantól semmi hang nem megy ki. .(
Mást nem kell állítani???[ Szerkesztve ]
-
windlord
őstag
válasz ctrlaltdel13 #31556 üzenetére
Nekem driver hiba volt.
Dvga -ról adtak -volna- ki a hangot...Catalyst csere oldotta meg...
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz MasterMark #31553 üzenetére
Miután bejelöltem,hogy mit küldjön ki,alkalmaz,leokéz, onnantól ha visszamegyek a szűrőkbe nincs már ott a LAV audió menüpont, helyette: microsoft DTV-DVD audio decoder jelent meg????????
-
windlord
őstag
válasz ctrlaltdel13 #31558 üzenetére
Vezérlőpult \ Hang -> az a kimenet alapértelmezett, amellyel be akarsz ugratni az erősítőbe?
-
windlord
őstag
válasz ctrlaltdel13 #31561 üzenetére
Mert az is megy ki ilyenkor.
Persze, ha jó anyaggal próbálkozolBeállítottad amit MasterMark írt?
-
MasterMark
titán
válasz ctrlaltdel13 #31559 üzenetére
Hogy van az erősítőre kötve? MPCHC beállításokban az legyen kijelölve.
Csak olyat jelölj be amit tud is az erősítő.Szerk: windlord na ez egy jó kérdés, egyáltalán mivel próbálod?
Erősítő milyen?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz MasterMark #31564 üzenetére
Optikai digitális kábellel van összekötve, és csak az van bejelölve amit tud is.
-
MasterMark
titán
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz MasterMark #31566 üzenetére
Pioneer dx 912-s az erősítő, alaplapi hangkártya (asuam4a89 td-pro)
-
MasterMark
titán
válasz ctrlaltdel13 #31567 üzenetére
Itt nyomj egy tesztet a Dolby-ra, és a DTS-re és nézd meg mi történik.
szerk.: Realtek HD driver ugye fent van? Bár szerintem anélkül is mennie kellene.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz MasterMark #31568 üzenetére
Nekem ott a tesztelés nem él, csak a speciális fül alatt. Ja és nem 48 hanem 96khz re van állítva.
-
Kiskopika
senior tag
-
MasterMark
titán
válasz ctrlaltdel13 #31569 üzenetére
Rá kell kattintani a DTS vagy Dolby-ra akkor tudod a teszt gombot megnyomni. Alul jelöld be a 48 kHz-et, és a 44,1 kHz-et is.
Kiskopika: Kiterjesztett módban van a kép?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz MasterMark #31572 üzenetére
Hallok hangot mindenhonnan,Mi lenne a jó?
Az erősítő érzékeli a jeleket, kiírja a dts-t és a dolby-t is.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz ctrlaltdel13 #31573 üzenetére
Át is vált az erősítő a megfelelő jelre? Hogyhogy mi lenne a jó?
Switch Tax
-
ctrlaltdel13
őstag
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz MasterMark #31575 üzenetére
Igen átváltott.
-
Kiskopika
senior tag
válasz MasterMark #31572 üzenetére
Ezt hogy erted? Nem allitottam a kepmodon semmit, szoval elvileg ahogy alapbol beallt. Ha haza erek megnezem
-
MasterMark
titán
válasz ctrlaltdel13 #31577 üzenetére
LAV-ot pedig így kellene.
És alapértelmezett kimenet a Win-ben az optikai legyen.
Ja és mégegyszer: Milyen videóval próbálod? Nyomj egy jobb gomb tulajdonságokat és másold be ami alul van.
Kiskopika: Több megjelenítő van a gépre kötve?
(#31580) ctrlaltdel13: Remek.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz MasterMark #31575 üzenetére
hihetetlen működik))) bepipáltam a többi hercz-et is és jó lett. Köszönöm a segítséget, nem hiszed el de tegnap óta szarakodtam vele. Üdv
-
Kiskopika
senior tag
válasz MasterMark #31579 üzenetére
Nem csak egy megjelenito van, de az igaz hogy a dvi csati egy pluszkent van benne a pciexpressz csatin. Lehet azt hiszi a kettes monitor van hasznalatba ? 😒
-
generic
senior tag
Valaki elmagyarázná, hogyan tudom irányítani PC-ről a transmissiont? PC-ről akarom hozzáadni a torrent fájlokat ha ez megoldható. HTPC-n menne a letöltés.
-
-
gery2123
őstag
válasz generic #31582 üzenetére
Milyen transmission? GTK vagy daemon? A GTK felülettel egyszerű. A beállításoknál jelöld be a távoli elérést, és akkor az IP cím és a 9091 port a böngészőbe meg fog jelenni. Pl: 192.168.xxx:9091
Ha bárhonnan el akarod érni, akkor pedig DNS cím... De az már egy másik tészta.-- PSN_ID: GerY2123
-
Askformore
senior tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Samsung TV-m, gépre kötve, Motion Plus bekapcsolva (tetszik a folyamatosság), XBMC-t használok. Ha a HDD-t rádugom a tv-re, akadásmentesen megy a film, de ha XBMC-vel nézem, néha beakad a pásztázáskor. Ha kikapcsolom a Motion Plust, akkor nem akad, de elveszik ez a folyamatosság érzet. 2 napja ezzel szenvedek..bármilyen ötlete valakinek?
Egy kép az info sávról:
-
MasterMark
titán
-
Askformore
senior tag
válasz MasterMark #31586 üzenetére
És mit kellene tennem?
-
Celtis
veterán
válasz MasterMark #31555 üzenetére
Köszi. Pont erre gondoltam.
Az miért van, hogy nem korlátozott színtér ellenére a 17 alatti feketék, és a 233 feletti fehérek semmilyen beállítás mellett nem látszanak. Tudom, hogy ez az útmutatónak megfelelő eredmény, de a logika alapján ezeknek is megkülönböztethetőnek kéne lenniük, ha a teljes 0-255 tartomány van használatban. -
CirrMee
addikt
válasz MasterMark #31583 üzenetére
Nálam spec az indítás parancsra Connect... ablak után ezt vágja ki: An unexpected error occured. Aztán itt vége is a dalnak.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
tlala
addikt
válasz generic #31582 üzenetére
Tök jó Transmission bővítmény van pl. a Chrome böngészőhöz, amivel a hálózaton keresztül bedobálhatod a letöltések közé a torrentet a PC-ről egy jobbklikkel, a neve Remote Transmission++.
De ha inkább egy különálló programot szeretnél használni erre a PC-n, akkor EZ.[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
Ez az istennek sem akar működni (se Kodi, se 13.2 -es XBMC)...
Akinek működik: transmisson telepít, indítás, és megy is? Vagy kihagytam valamit, amit még telepíteni kellene?“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudja vlaki, hogy lehet a WASAPI-t alapértelmezett eszközként beállítani az XBMC-ben? Előre is köszi!
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Erdmis
tag
válasz Melorin #31596 üzenetére
Elnézést, hogy közbe kérdezek
És írási jogot hogyan adom meg a háttértárnak? Nekem pendrive-on van az OE, és egy vinyóra indítanám a letöltést. A transmission beállításában betallózom a háttértárat, de jogosultsági gondjai vannak.
Erre volna esetleg ötleted?[ Szerkesztve ]
-
Kiskopika
senior tag
válasz MasterMark #31583 üzenetére
Nincs kiterjesztett kijelzo. A tv az elsodleges es egyetlen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest