Hirdetés
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaeMonS
tag
válasz
Csicsóka
üzenetére
tegnap kiprobaltam openelec-et,de igazabol inkabb valami teljeserteku linuxnak jobban orulnek..egyelore

kiprobaltam az ubuntu desktopot is--kozben irtatok a lubuntut--igy atpartoltam arra.
lubuntu- feltelepitettem, frissitesek, majd driverek keresesenel nvidia van ket lehetoseg, elsot aktivalva, ujraidnul, hasznalja is a gput...viszont olyan mintha a felbontas jo lenne de a font 4x5x nagyobb

lubuntu-nekem nem sikerul az xbmc wiki alapjan telepitenem...leirnad hogy a lubuntu ala hogyan teszed fel, illetve frissited a teljes verzios xbmc-t?
talaltam egy "noobakarmi" weboldalt, ahol egy scriptet letoltve telepiti fel az xbmc-t es sok mas libraryt, de 1 nem tetszik a latatlan megoldas, 2 az xmb-bol valami mas verziot tesz fel, mert pl eltunik az add source lehetoseg.
lubuntunal is megvan a gondom, wifi csatlakozas-1 felugrik az xbmc ele a jobb sarokban h csatlakozik v megszakad...a lubuntu teljes erteku ubuntu, minden csomagot hasznalhatok vele? csak a grafika es eroforrasigenyes elemek lettek kigyomlalva? ( ertem ezalatt pl: transmission daemons, testdisk, stb)
tovabba meg az erdekelne, h hova,milyen parameterekkel tudok meghivni scriptet inditasnal,es leallasnal?
summa: tetszik a lubuntu megoldas, mar csak szepen egyenre kell szabni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vallás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kuponkunyeráló
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming H3 headset mikrofonos gamer fejhallgató PC-hez / PS5-höz / Xboxhoz hibátlan
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- Akció - Új, 2 év garancia! Sencor SSS 6300 NYX 2 hangszóró
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő