Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Hobby elektronika
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Genius SW 5.1 Home Theater
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
[Cinizmus ON]
És még nem dolgozták meg a liquify-jal 100% szimmetrikusra, és nem retusálták ki a szeméből a beauty dish és a derítőlap tükörképét - azaz még nem címlap-kész a kép
[Cinizmus OFF]
Egyébként nagyon szép.
Szerintem nem kell ide több retus, de ez az én hülyeségem, majd leszokom róla 
Cassidey, mennyi retus lehet az arcán? Létezik hogy ennyire lágy fényt ad a beauty dish (amit ha jól látom még tovább lágyítottak mert még egy szövet is rajta van ami alapból mintha nem lenne), vagy azért van simítás az arcbőrön, csak éppen jófajta?
D4rkm4n: van vakud, úgy tudom
Szóval nem kell a lámpával küzdeni, használhatod a vaksit is. De ahogy Cassidey mondja, egy ablak, elé áttetsző függöny, és hajrá, már csak gyúrni kell 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szerintem nem kell ide több retus, de ez az én hülyeségem, majd leszokom róla