- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen videókártyát?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- NVIDIA® driverek topikja
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Makifeju #3417 üzenetére
- Nem tudom hogy csinálják , kinek fizetnek / kit kentek meg vagy túl nagy adófizetők...de amúgy tényleg nincs...
Pl az új EU-s törvényekre, amiket azt hiszem decemberbe vezettek:
"A kereskedő saját felelősségének tudatában kijelenti és garantálja, hogy az eMAG plaftormon forgalmazott termékei megfelelnek az Európai Unió által meghatározott jogszabályoknak."Ők tényleg leszarnak mindent, csak kapják meg a kb 20% jutalékukat...
- Tele van hamis termékekkel az EMAG oldala NAV leszarja...
Azért megnézném egy sima alap magyar cég meddig működhetne...
EMAG-on vannak cégek, akik X éve működnek és árulják a hamis termékeiket...Másik csoportba azt olvastam, hogy egyedül a Európai Fogyasztói Központ lehet fordulni magyar hatóságokkal nem mész semmire...
-
válasz
echterion #3408 üzenetére
Pont múlt héten beszéltem ezekről ismerősömmel...aki ért hozzá / olyan helyen dolgozik...
Csak számla kell hozzá...Viszont milyen furcsa pont Ő is a Samsungot említette kivételnek...hogy ők ragaszkodnak hozzá.
Tényleg érdekelne, hogy mire jutottál velük...
Lehet úgy vannak vele, aki nagyon balhézik / ügyvédhez fordul annak elfogadják a számlát...
A többinek meg nem...Én pl most a tefal bohóckodok...
Vettem egy komolyabb robotgépet, amiben cseh és szlovák menü van...
Vissza küldtem nekik...
Írták hogy visszautalnak ennek kb 12 napja...Ezen az oldalon nem szabad semmit venni, ezek tavaly 2023 ban nem voltak az biztos...
Csak amit kinéztem terméket nem volt máshol csak itt...
https://www.tefal.hu/Mondjuk itt meg 2023.12 amikor vettem több tételt, nem küldték a feltüntetett ajándék terméket...
www.homeandcook.huAzt mondták írásba, hogy elfogyott...
Igen csak ott volt utána még hónapokig az oldalon, hogy van ajándék termék...Tehát a valóságban mind a kettő hivatalos forgalmazó egy vicc...
[ Szerkesztve ]
-
vence
aktív tag
A visszaküldési nyomtatvány kitöltésénél találkozott már valaki olyan hibával, hogy
"érvénytelen telefonszám"Kisérletezgettem ...
Persze többszöri nekifutás, módosítás után sem enged továbblépni.Ilyenkor mi van?!
Kezdem unni az eMAG-ot!Egyébként nem ők küldtek sérült árut és nem is komolyabb érték.
De kib ...tt bosszantó, hogy pár perces dologból ??? hosszú lesz! -
jeni
félisten
válasz
Benhill #3424 üzenetére
Más típusú használt már eleve nem lett volna szabad neki cserére küldeniük és elfogadni annak ellenére,hogy 14 napon belüli az elállás. A sérültségre hivatkozva nem fogadta el a partner cég a visszaküldést?
Hosszú lesz az utad addig míg mikor majd utalnak vissza pénzt.
Lehet jobban jársz ha cserébe utalványt kapsz az Emagtól ha felkínálnak ilyet cserébe.
Ilyen nagy értékről nincs infóm ebben a topikban akinek nem sikerült megállapodnia ez ügyben közösen velük. -
Benhill
senior tag
Volt már itt olyan aki az európai fizetési meghagyásos eljáráshoz fordult külső forgalmazó miatt? Megéri? 120e ről van szó
Egy vadiúj telefont küldtem vissza elállással, majd el lett utasítva és visszakaptam egy más típusú használt telefont.
Egy két levelet tudtam váltani a emag partnerével, ők az én kibontásomról kértek videót, én pedig az ő ki vagy becsomagolásukról, de együnk se tudott mutatni a másiknak ilyet... Még egy képet se tudtak mutatni, hogy mit kaptak vagy küldtek vissza nekem.
A békéltetőt és a fogyasztóvédelmet is felkerestem, egyikőjükkel nem működött együtt emag partnercége, a másiknak pedig nem is reagált a levelére a határozat szerint.
-
riki
senior tag
válasz
echterion #3419 üzenetére
Ez nem így van. Nekem volt az Emagnál, Allegronál is problémás ügyem külső külföldi céggel. Felkértem mindkét láncot , mediáció kezelésére és mindketten megtették. Igaz nem egy nap alatt történt ,de végül számomra kedvezően zárultak az ügyek. Nem temetni kell a dolgokat ,hanem felvenni a kapcsolatot a cégekkel ,és felszólítani a probléma kezelésére. Vannak Uniós jogok , élni kell vele.
-
ggeleven
őstag
válasz
Makifeju #3417 üzenetére
A vásárlási szerződést nem az emaggal kötötted, hanem a partnerrel. Emag csak a felületet biztosítja és semmi kötelezettsége nincs panasz, garancia vagy elállás esetén (kivéve, hogy meg kell jelenítie a partnerek elérhetőségét).
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Land
veterán
Üdv!
Vettem az Emagtól egy terméket. Vissza szeretném küldeni garanciális javításra. Kitölöttem az erre való felületet és kiválaszottam a másnapi elszállítási napot. Kiírt egy számot az oldal, hogy sikerült rögzíteni az igényemet. Nyilván másnap nem jöttek érte. Ez volt 3 napja. Emailt sem kaptam erről az egész esetről. Ilyenkor x nap után jün az email, hogy y nap jönnek érte, tehát elvileg célba ért a kérésem, csak még nem jutottak el odaáig, hogy besorolják a napi futár melóba?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Makifeju
tag
válasz
echterion #3408 üzenetére
Olvastam egy korábbi történetet ahol pont a garipapír hiányába kötöttek bele. Meg eddig is kaptam mindenhez, szerintem egy több mint 300 000-es géphez azért alapból kellene. Meg ugye a küldő fél román, ki tudja hogy reagálnának ha igényelném a garanciát.
Lehetsz te sikeres-okos-gazdag és szép,de soha nem érhetsz fel hozzám,mert nem lehetsz ÉN!
-
Makifeju
tag
válasz
TheMartin03 #3407 üzenetére
Hát ez nagyszerű!
Miért is menne bármi is simán.Lehetsz te sikeres-okos-gazdag és szép,de soha nem érhetsz fel hozzám,mert nem lehetsz ÉN!
-
Makifeju
tag
Irtam az emagnak a hiányzó garipapír miatt lassan egy hete, semmi válasz. Jogy lehet ezekkel kommunikálni, vagy mire reagálnak?
Lehetsz te sikeres-okos-gazdag és szép,de soha nem érhetsz fel hozzám,mert nem lehetsz ÉN!
-
bazsimano
őstag
sziasztok! emag geniust szeretnem lemondani.
de valami miatt nem erkezik meg az sms h be tudjak lepni az emag oldalra. nem tudom mi a fene van...
van valami otlet, hogy hogyan mondhatom le?
ugyfelszolgalat email megoldja? -
Tikakukac
titán
Elvitték a telót. Szenvedés volt ez rendesen, nagyon bepusztult ez az emag bakter.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
jeni
félisten
válasz
AlexDaywalkr #3402 üzenetére
Akkor nem lesz teendőd ezzel kapcsolatban majd küldik a zsetont
-
AlexDaywalkr
tag
Én ezt találtam:
Ha kiszállításra kerül a csomag, nem kötelességed átvenni azt, visszautasíthatod az átvételét (átvételi pont esetén nem kell elmenned érte), ebben az esetben a csomag visszajön hozzánk és amint visszaérkezett, a rendelés törlésre kerül, előre fizetett csomag esetén pedig ekkor elindul a visszautalási folyamat.
Ha szeretnéd meggyorsítani a folyamatot, úgy azt tudod tenni, hogy amikor a rendelések menüpont alatt látható lesz a „rendelés követése” gomb, azon belül pedig a csomagszám, úgy arra kattintva láthatod, hogy melyik futárszolgálat szállítja – ha nekik jelzed, hogy mégse hozzák ki, mert úgyse vennéd át, akkor esetleg már akkor vissza tudják fordítani (de sajnos ez nem garantált).
A chatbot meg ezt írja:
Összegezve tehát, ha a rendeléseid menüpontban ( https://www.emag.hu/history/shopping ) aktív a rendelés törlése gomb, csak nyomd meg, de ha már nem az, akkor ne vedd át a rendelést, emiatt nem lesz plusz költséged![ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz
AlexDaywalkr #3400 üzenetére
Ezt jelezni kell,hogy nem tartasz rá igényt és elállsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen videókártyát?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest