Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Blu-ray lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagofett
tag
válasz
Gerlingen82
üzenetére
Szia!
Én idén fogok végezni MSc-n, igaz másik szakirányon (szoftvertechnológia egész pontosan). Alapszakot is az ELTE-n csináltam, szóval van egy kis tapasztalatom

Jól értem, téged leginkább a mester képzés érdekel?
Mesteren rögtön beiratkozáskor el kell dönteni a szakirányt ugye, de a felvin még magára az MSc-re jelentkezel - pontokat itt külön felvételin kapsz (jellemzően nem egy teljesíthetetlen dolog
)Mester szakra nem szoktak túl sokan továbbmenni, ~70 fővel indult az én évfolyamom - Modellalkotóra tényleg viszonylag kevesen mennnek, de azért az 5% az túlzás, 10-15% az embereknek azért oda megy, annyira nem magányos azért - főleg, hogy vannak közös órák, illetve kell választonod másik szakról is tárgyakat.
Az egyik fő gond, hogy pl esti képzésben csak szoftvertechnológia szakirány van, így aki estire akar menni, annak nem nagyon van választása. Na meg azért csak ott van, hogy ez erősen matekos szak, ami azért nem mindenkinek fekszik. Túl sokat nem tudok róla, csak amiket meséltek, de egyáltalán nem tűnik teljesíthetetlennek, csak olyan érdeklődés kell hozzá.A másik két szakról nem tudok sajnos, de a mérnök infó azért kicsit más irány szerintem mint a prog. infó.
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok (ha tudok
) -
pvt.peter
őstag
válasz
Gerlingen82
üzenetére
Vannak közös órái más szakirányosokkal is, illetve mesteren elég nagy az átfedés mint a három szakirány között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)