Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
köszike. nemtom, web annyira nem izgat, esetleg még flash. mindenképp olyat veszek azért fel, ami valamennyire érdekel

php -t meg ha nem veszed fel se vesztes semmit, minden beadando kint van a honlapon, max megcsinálod magadtól ha ennyire akarod. órára én se nagyon jártam..
kozsikkal tárgyalj, elvileg van valami frankó java -s tanfolyam, amit az egyetem kifizet (vagy megállapodás van, vagy akármi). tavaly említette, csak még mi se jártunk utána.
-
Tudtok olyan órát, ami van az elte-n és használható vmire, az életben drága tanfolyamon sajátítható el?
Sap kurzusokat tudnám ajánlani, ha érdekel a téma. Sap valószínűleg piacvezető marad a területén hosszú évekig, nagy pénzeket lehet vele szakítani, főleg tanácsadóként. Gyakorlatvezető említette, hogy az egyetem idén kötött az sap-val szerződést, ami azért jó, mert spéci tananyagok ingyen lesznek elérhetőek és sok új kurzus is jelenik meg, amikkel sap minősítést lehet szerezni. Kb olyat kell elképzelni, mint Java vonalon a SAI. Az új kurzusok jövőre indulnak el. Valószínűleg, mint eddig is, gyenge előfeltétel lesz a Bevezetés a SAP világába tárgy.
bbazsy: A fent említett BevSap pont olyan tárgy, hogy a félév végéig elég leadni egy beadandót. Ez általában egy esszé (kb 2000 szó), vagy kérsz a tanártól valami anyagot és azt kell angolról lefordítani magyarra (kb 20 oldal, ha jól emlékszem). Sajnos csak 1 kreditet ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest