Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztrofotózás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88
üzenetére
szép fényes. meg látom igazi városi csavargó

néha nagyon tudom utálni az olyan embereket, akik ilyen kisujjamnyi gumival húznak el mellettem, mikor én már a belem kiköpöm
viszont max egy jó CC -re cserélném el azt az érzést, h szinte bárhonnan le tudok ugrani, h lépcső nem akadály, h ha beletaposok akkor széttépi az aszfaltot meg h stabil.köszi a képet, most már látom hogy van az U. mondjuk ott engem zavarna, de tudnám előre is rakni, akkor talán nem.
homlokcsőnél nem zavar ?? nem lesz fura a súlypont ? (mármint fékezésnél, stb).
nemtom, én beleszerettem a tárcsafékbe. amíg nincs vele gond (és az ált konstr. hiba), addig hihetetlen igénytelen és jó. V -nél mindig figyelni kellett a bóvdenezésre, állítgatni, 8asnál 'azonnal' centírozni, stbstb. ezt meg felraktam 2 éve, és azóta ott van..

meg hát pöccre fog, azt imádom
és ugye csak első fékem van, ezt nem merném bevállalni V -vel, mivel esőben az drasztikus csökken. meg láttam már felnit szétrobbanni srác alatt a fékezéstől, nem volt szép.köszi, de Pécs legjobb szervízében volt 2x, meg probikenál. náluk jobbat nem nagyon tudok, valami nagyobb gáz van a kicsikével. de mind1, 2 éve leszedtem hátulról, azóta max elsőkerekezéshez hiányzik
hátsó fék addig tök felesleges, míg nem kezdesz el lejtőzni, városba teljesen kiváltható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Logitech z5500 5.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont max egy jó CC -re cserélném el azt az érzést, h szinte bárhonnan le tudok ugrani, h lépcső nem akadály, h ha beletaposok akkor széttépi az aszfaltot meg h stabil.