Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Házimozi belépő szinten
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
nem zavar, elején zavart, de megszoktam... de a lábam nem zavarja, csak meg kellett szokni... aztán a csomagtartó még nehezebb hátul, azóta stabilabb az első fékes megállás
de azt a csomagtartót cserélni fogom, 25 kg-t elbír, de úgysem viszek soha annyit rajta, szóval egy könnyebre fogom cserélni, nagyon hátráltat sajnos...
máshova nem tudom rakni az u-t, mert a tartó konzolokat sehova nem tudom felszerelni máshova...felni robbanás fékezéstől? én max elhajlásról hallottam, de az a felni olyan is volt...
szerk.: én még nem hallottam/olvastam olyat h bordo-t szétszedtek... csak annyit h megpróbálták elvágni, nem sikerült, csak a nyoma volt rajta... flexelni nem tom lehet-e... az viszont biztos, hogy pár perc alatt a bordo-t nem szedik szét... kis boltba beugrasz, arra biztos jó... erővágó nem szedi szét, talán a méteres... de többet nem tudok róla sajnos...
meg azzal is érvelt a szervizes, hogy a tárcsafék bentebbről próbál fékezni, ezért nehezebb dolga van, a v-fék meg a lehető legkülsőbb ívről, neki könnyű... az bitzos, hogy egy minőségi v-fék esőben is jó, mondom én shimano deore-ra váltottam, és sokkal jobb lett, elégedett vagyok, ennél azért vannak jobbak is... az viszont igaz h a tárcsa az igénytelenebb... mondjuk ezek között is van különbség, már alapjában ott is h van hidraulikus meg "sima"...
hátsó féket ritkán használok ja, de elmondom neked, hogy mikor van városban haszna... télen a jeges úton... főleg a bringaúton, amit nem takarítanak
olyankor általában áttérünk a hátsó fékre, mert ha az a kerék megcsúszik, azt lehet kontrollálni, de ha az első kerék megcsúszik ilyen helyen, az borítékolt esés... meg hát a rendőr bácsi megbüntethet, ha elkap 1 fékkel... igazából ritka az ilyen, de tavaly volt 1-2 hétig, amikor rászálltak a bicósokra, talán a 7. kerben... megállítottak, vázszámot felírták, és büntettek, ha nem volt valamelyik lámpád, ill. csengőd... nem csengő is ezér van h szabályos legyen... jó mondjuk bele lehet kötni mennyire szabályos az a sok fényvisszaverő... viszont ez szokás nálunk, a túlélésünket növeljük... meg a csengő jó akkor is, ha 2 másik biciklis vagy útban és nem tudod előzni őket, mert egymás mellett tekernek vagy a bringaúton mászkálnak emberek... persze ha nincs járda, hol menjenek? olyankor az úttesten előzöm meg őket, ha lehet, viszont ha járda is van és ennek ellenére mennek a bringaúton ill bringagyalogút bringás oldalán, akkor csengetek, tanulják meg h melyik az ő oldaluk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
de azt a csomagtartót cserélni fogom, 25 kg-t elbír, de úgysem viszek soha annyit rajta, szóval egy könnyebre fogom cserélni, nagyon hátráltat sajnos...