Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
válasz
skoda12
üzenetére
Nehezítsék, jah. Minden gyakorlaton ott voltam, csináltam a példákat, figyeltem, mégse sikerült. Infoból meg nem mindenkinek volt lehetősége emelt szinten tanulni. Számalap? Mi egy percet se exceleztünk, végig unixoztunk. Épp az egyik gyerek a csoportban kérdezte beadandó előtt, hogy fogunk e wordot, excelt, html tanulni? És nem elsőéves volt... Vannak még csodák. Szórótárgy, pont erről beszéltem, bizonyos mennyiségnek meg kell bukni. Nem kellene szórótárgy, ha nem vennének fel sok embert, vegyenek fel kevesebbet ez egy baromi egyszerű megoldás. A diploma így is elértéktelenedik már. Meg mondta, az egyik általam nagyra tartott ember, B.Lajos: Sokkal kevesebb egyetem kellene! Ezáltal nem kellenének szórótárgyak, minőségibb oktatás folyhatna. A szórótárgyak létezése is egy jó bizonyíték arra, hogy nem érdek az, hogy te megtanulj jól valamit, hogy azt ne csak a zh-n tudd, hanem 2 év múlva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest