Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12
üzenetére
nem vagy elkésve.
engem 'meghívtak' arra az 1 hónapja volt (szép fogalmazás) találkozóra, sok dolog nem dőlt el, csak ilyen brief jellegű volt.tegnapelőtt kérdeztem Ágit mivan, Ő is mondta, h még a fix létszám sincs meg
6an vagytok, abból kb 2en maradnak a végére a tapasztalatok szerint.nemzetközi kutatócsoportot ne úgy képzeld, h neked kell velük kapcsolatban lenni

az összes ilyen kutatás valamilyen szinten nemzetközileg megy, CERN, GSI, oroszok, stb. attól még Neked magyar témavezetőd lesz, ha nem mondják külön nem is tudnád, h nemzetközi
olyan szinten h ellegyél. nem vár senki csodát, nem a programozás része a szivatós az ilyeneknek főleg. bár most feldolgozás jön, akkor lehet

én gridre nagyon fogadok, h kell tudni (nyugi, 6 közül egyik se tudja, mindenki most fogja tanulni), ill legyél fogékony új dolgokra.grafika fizikusoknál?! ne viccelj

hálózatot meg meg lehet tanulni (én is grides melóra jelentkeztem, mégse az lett belőle, szal lehet nem is fog kelleni
)társad ahogy említettem lesz, mind1ik másodéves.
amiről tudok köv heads-up az 21., v 28.
mivel szóltak, h elvileg nekem kéne sokat regélnem arról, amit csináltunk, ezért gondolom ez a feldolgozós csapaté lesz, de erről az Ági tud mesélni.
ha gondolod, akkor pedig itt a mi TDKnk. ezt mondjuk megnézegetheted, ebből látszik kb miről szól a dolog.amire még számíthatsz: idő 80% -ában sz*pásnak fogod felfogni, mert az is. viszont tényleg megéri így visszatekintve. ill fizikusokkal dolgozni nem épp egy álom, de baromi sokat tanulhatsz, járhatsz CERNben, láthatsz valódi kutatást (első pár alkalommal sírva fogsz röhögni
), ill ilyen dolgok.érdekel még vmi ?
húdehosszúlett
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Kuponkunyeráló
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- További aktív témák...
- Creative Inspire T30 Wireless 2.0 Aktív hangfal
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer gép - Ryzen 5 3600/16GB/ RX5600XT 6GB
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
6an vagytok, abból kb 2en maradnak a végére a tapasztalatok szerint.
)