Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
peterszky
üzenetére
Én tavaly már nem tudtam lejelentkezni Anal 1 vizsgáról, mert félrenéztem a zárás dátumát, így későn akartam lejelentkezni.
Bementem, valami gyakvezér volt ott, mondta várjuk meg a Fridlit. A többiek vizsgáztak, én meg hátul ültem, vártam Fridlire, hát vizsga után kb negyed órával meg is jött, magyarul jó sokat vártam rá ... aztán kérdezte, hogy miért nem próbáltam meg, mondom mert nem tanultam rá (lehet, hogy meglett volna a 2-es, de normálisan akartam vizsgázni, nem holmi "meglett a 2-es kis szerencsével szinten")*, és nekem 1-est írt be.* persze, vannak olyan tárgyak, amikből jó nekem a "szerencsével 2-es" is, persze ehhez az kell, hogy kellően unjam már a tárgyat meg a vizsgáztatót. Pl logika, mert a gyakorlat ízi volt, hát a mamától meg a kérdéseitől előre félek ...
Egyébként 1 héttel később asszem meglett a 3-asom analból, és az legalább nem holmi szerencsés 3-as volt, hanem stabil 3-as, mondjuk akkor már végképp elegem volt az egészből (jún. 16.), ezért meg sem próbáltam a szóbelit a jobb jegyért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- xiamomi a24i 23,8 100hz monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Bementem, valami gyakvezér volt ott, mondta várjuk meg a Fridlit. A többiek vizsgáztak, én meg hátul ültem, vártam Fridlire, hát vizsga után kb negyed órával meg is jött, magyarul jó sokat vártam rá ... aztán kérdezte, hogy miért nem próbáltam meg, mondom mert nem tanultam rá (lehet, hogy meglett volna a 2-es, de normálisan akartam vizsgázni, nem holmi "meglett a 2-es kis szerencsével szinten")*, és nekem 1-est írt be.