- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Videós, mozgóképes topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz
tomazin #3202 üzenetére
Nem hiszem, hogy keményebb lett
Nálunk vicces volt. Ugye Kozsik mondta, hogy +/-. Hajni alapból megnegálta a dolgot
Utána egyszer jött Márk, mondta, hogy arra az egy alkalomra kihagyhatjuk (persze lapult mindenki, hogy amúgy se szoktunk írni
). Aztán jött Kozsik, óra felénél leesett neki a tantusz, hogy írni kellett volna, kérdezi is: "Hajninál szoktatok írni +/- -t?", erre valaki benyögte, hogy "Na, lebuktunk"
De nagyon nincs kedvem holnap anal2, fordprog kombóra
Vajon rá lehet beszélni anal mestereket, hogy gyorsabban javítsák az én cuccomat, mert előbb kezdődik fordprog vizsga, minthogy kiadják az eredményeket (tapasztalat alapján), aztán lehet, hogy oda kéne az index.szerk:
Egy barátom is kísértett a programtervező matematikus (N) szakról, ő még akkor kezdett, amikor ETR sem volt, csak a CsA-a féle jelentkezésAztán most vágták ki, mert 6x vette fel a Logika előadást
(tehát elkezdték visszafelé nézni az indexeket).
-
peterszky
őstag
Logika és számításelmélet EA GY(C) Gazdag; Hunyadvári; Pásztor
Na ő a logika mama
T-sek is ezt szokták felvenni szerintem. A logika részt a mama tartja, a számításelméletet pedig Gazdag Zsolt, ő jó arc, állandóan szét van esve
Amikor először indult, akkor brutális lehetett, mivel szóbeli vizsga volt, ami úgy zajlott, hogy leültél logikatához, ha rajta túljutottál, akkor következett Hunyadvári.
Mostanában elvileg az írásbeli részen is lehet átmenő jegyet szerezni.
Tematikák: logika rész (word doksi) és számításelmélet rész
-
peterszky
őstag
Bazsi, lemaradtál a jóról:
"Értesítem a tisztelt hallgatóságot, hogy a gyakorlaton külön csoportot indítunk az A szakirányosok számára. A számonkérés, a zh-k és az értékelés nekik is ugyanaz lesz, mint a többieknek, de a gyakorlatokon más, érdekesebb, nehezebb feladatok, összefüggések, általánosítások is szerepelni fognak.
Ezek a Lóczi tanár úr 4-es és 5-ös csoportjai lesznek.
Kérem, hogy az A szakirányosok ide jelentkezzenek, számukra mindenképpen biztosítani is fogjuk a helyet. Ezen kívül természetesen bátorítanék ambiciózus B szakirányosokat, hogy ezekbe a csoportokba jelentkezzenek. Nagy valószínuséggel nekik is lesz hely.
Azt kérem továbbá. hogy más hallgatók ne jelentkezzenek ezekbe a csoportokba elsosorban a létszám problémák és az esetleges csalódás, kudarc miatt.
Fridli Sándor" -
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
Kedves Jelentkezok!
A PHP kezdoknek tárgyra összesen 200 jelentkezés érkezett, viszont csak két csoportban, 40 fovel fog indulni.
Aki nem férne be, azoknak a következo tárgyakat javaslom:
1. Azoknak, akik még az alap honlapszerkesztést sem tudják jól: Web-fejlesztés I.
2. Azoknak, akik ezen túl vannak, de nincsenek komoly web-programozási ismereteik: Web-fejlesztés II.
3. Azoknak, akik web-es adatbázisok iránt érdeklodnek: Web-adatbázis-programozás.Remélem ennek hatására sokan elhúznak webet fejleszteni
-
-
peterszky
őstag
Én még annyit sem, 10-10 perc nyomtatás, vagdosás
Nikola mesélte, hogy Sike befenyítette diákságot vizsgán, be lehet vinni 2 üres lapot + tollat
proof: hasznos
szerk:
Bazsi, nyugodt vagyok. Most legalább két félévig nincs 3. tárgyfelvételemMondjuk nem kéne még többet csúszni...
-
peterszky
őstag
Mindenki tanul
Amúgy vidéken vagyok, reggeltől sötétedésik nádvágás, sok kedvem nincs még netezni se utána
-
peterszky
őstag
Itt egy kicsit jobb formátumban, minimális számú def hiányzik, de simán át lehet menni belőle.
Visszasírom mindig Kovács vizsgáit, pedig Járainál még egyszer sem voltam
Ha sikerül a logika, akkor A-s bm2ea-t fogok csinálni valószínűleg.
-
peterszky
őstag
Most értettem meg miért kaptunk spamet levlistről: Simplex az admin
moozdooony
-
peterszky
őstag
Én azt hittem, hogy már átéltem logikamama minden szemétségét az eddigi vizsgáim alatt. Tévedtem.
-
peterszky
őstag
Na, kis öröm. Sikerült anal pót. De olyan rendes Fridli, akár hibátlanra is megírhatod pótot, csak 16 pontnak számítják be jegynél... (kettes alsó határa).
Mawyx: előtte nap is 3x meg kell kérdezni, hogy akkor ok és még aznap reggel is.
-
peterszky
őstag
válasz
skoda12 #2967 üzenetére
Ha még nincsen lezárva az adott jelentkezésed, akkor csak simán rányomsz az átjelentkezésre és kész. Ha már le van zárva, akkor problémásabb, oktatótól függ, van aki engedi a halasztást, van aki nem jelent meg-et ír be és akkor fizetni kell. UV-zni akkor mehetsz, ha be van írva az 1-es. Ha csak halaszás, nem jelent meg van, akkor nem tudsz jelentkezni sem!
-
peterszky
őstag
Mindjárt keverhetem a málnaszörpöt
Addig hallgatom a rádiókabarét.
-
peterszky
őstag
Nincsen itthon (használható) biciklim, csak vidéken. Be kéne újítani egy bringó hintót, aztán zúzni keresztül mindenen
Meg *** hideg van és mint említettem, picit fáj a lábam a hidegben
szerk:
Holnap ébren kell maradni, hogy elénekeljem a Himnuszt + letoljak egy pohár málnaszörpöt éjfél után -
peterszky
őstag
Mindkettőtöknek ilyen "jó" lett az év vége?
-
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
De utálom a logikát...
-
peterszky
őstag
Banános Joe
-
peterszky
őstag
És még jó hír, hogy holnap mehetek a fejhallgatóért
Jah, meg nyert a Fradi vízilabda csapata, de ez gondolom nem sok embert mozgat meg itt
Egész jó meccs volt.
-
peterszky
őstag
Kis öröm végre, assembly gyak 4-es. Num pót elég vicces volt, lehet gyakUV lesz belőle
Két feladat is volt, amit gyakon egyáltalán nem vettünk
-
peterszky
őstag
Mire vártok ilyen nagyon?
-
peterszky
őstag
Lassan indul a 100%-os socket zh projekt
-
peterszky
őstag
Rajtam kívül is születtek jó dolgok '87-ben: [link]
-
peterszky
őstag
Szerintem ezek a dvd-k kivételesen megérik az árukat, sőt, BS és TH megérdemli, hogy a polcon ott figyeljen a fejük
más: most már tényleg kell fülest vennem, a mostani is bemondta az unalmast
Már csak a bal oldal ad hangot
Néha beugrik a jobb is, szóval valami kábel/kontakt hiba lehet.
-
peterszky
őstag
Érdekes volt a mai SzámHáló zh, akár még egy jobb jegyet is kaphatok rá
-
peterszky
őstag
válasz
proof88 #2660 üzenetére
Azért gyakorlatokra illik bejárni
Előadás az más tészta, ott már én is züllök rendesen, talán PP előadás az, amire a félévben normálisan bejártam, pedig van mellette még bőven.
Talán bevmat2 gyak volt, amire nem jártam már be, de az csak a tanár miatt volt (korábban emlegetett Rácz mester).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest