- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Én viszonylag érdekes szitukban szerepeltem eddig, de kb mindről jó emlékem van. Rettenetesen parázok előttük mindig, de ahogy kiállok, elmúlik a dolog és érzem, hogy na végre én beszélek, mindenki kussol és figyel, mert amit mondok az frankó.
Középsuliban 9.-ben gólyabálon valamiért engem szavazott meg az osztály, hogy menjek ki mindenki elé tanárt parodizálni. Természetesen a töri tanárt parodizáltam, jó fej ember volt, de a beszéd- és metakommunikációs stílusa eszméletlen volt. Mivel már a nevem mondták kórusban, kénytelen voltam kimenni, mert ekkor már a visszautasítás kudarc lett volna számomra. Végül nagyon jól sikerült a dolog, én is meglepődtem rajta. Végül is, csak kiélhettem a hülyeséget.
Asszem a tanár nem látta ezt.A feleléseknél is tök jó volt, főleg amikor vágtam az anyagot. Sokszor felelésnél grimaszoltam a tanárnak a háta mögött vagy mellette állva, ami nem szép dolog, de legalább a többiek is örültek, ha engem hívtak ki felelni. Sokat gyakoroltam a hülye arcból egy pillanat alatt komoly arccá való átalakítást. Amikor a tanár rám nézett, hirtelen komoly fejem lett, ez plusz vidámságot biztosított az osztálynak, nekem belül nehéz volt visszatartani a röhögést. Mindig megúsztam.
4.-ben csináltam előadást a videokártyákból, mert elegem volt abból, hogy a mai info oktatásban vagy nincsenek benne a hardverek között, vagy ha igen, akkor ott tartunk, hogy CGA, VGA, stb ... a középsulisokat, akik gémelnek, inkább a játékokban betöltött szerepük érdekli, ezért a kötelező pár perces rizsa után ezekről beszéltem, technikák a 3D-ben, stb.
Most egyetemen van egy olyan, hogy Matek-info szeminárium, ami a Bolyai Koleszban szokott lenni. Véletlenül jelentkeztem rá anno, a lényeg az h 2. félévben tartottam én is egy előadást, miről másról, videokártyák. Nem is baj, elegem volt, hogy 10-ből 9 téma matek, 1 info. Nem is nagyon szeretem a matekos témákat, amikről ott szó van, nem is nagyon értem mondjuk. Ott is izgultam, de ahogy elkezdem, már nem izgulok.
Nem tudom, Te hogy vagy vele, és látom a dátumból, hogy lekéstem a dolgot, de szerintem az izgalom inkább csak addig tart, amíg nem kezded el. Ha elkezded, már mindenki Téged figyel, de nem azt, hogy bénázol, hanem amit mutatsz és mondasz. Ha jó a téma meg minden, akkor ha bénázol valamit, de tetszett az előadás, a végén úgyis jó lesz az összkép.
Szerintem.mod: amúgy ha egyetemen lenne középsulis felelés, már nem grimaszolnék tanárnak, azóta megkomolyodtam. Nem is megy az egyetemi stílushoz ez a bohóság. Bár talán azért sem, mert egy egyetemi közösség teljesen más, mint egy tizenéves csitri osztály (nem sértésből írtam).
mod2.: anno villamoson is grimaszoltam. Unatkoztunk haverral hazafelé, már nem volt mit beszélni, tömeg volt a villamoson, hát grimaszoltam. Máris volt min nevetni, ill. vissza kellett tartani a nevetést. Más nem látta, de ha látta volna, az ciki lett volna, pont ez volt benne az izgalmas.
Nah, most le lehet írni engem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128gb független,bontatlan
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest