Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

Én viszonylag érdekes szitukban szerepeltem eddig, de kb mindről jó emlékem van. Rettenetesen parázok előttük mindig, de ahogy kiállok, elmúlik a dolog és érzem, hogy na végre én beszélek, mindenki kussol és figyel, mert amit mondok az frankó. ;]

Középsuliban 9.-ben gólyabálon valamiért engem szavazott meg az osztály, hogy menjek ki mindenki elé tanárt parodizálni. Természetesen a töri tanárt parodizáltam, jó fej ember volt, de a beszéd- és metakommunikációs stílusa eszméletlen volt. Mivel már a nevem mondták kórusban, kénytelen voltam kimenni, mert ekkor már a visszautasítás kudarc lett volna számomra. Végül nagyon jól sikerült a dolog, én is meglepődtem rajta. Végül is, csak kiélhettem a hülyeséget. :D
    Asszem a tanár nem látta ezt. :DDD

A feleléseknél is tök jó volt, főleg amikor vágtam az anyagot. Sokszor felelésnél grimaszoltam a tanárnak a háta mögött vagy mellette állva, ami nem szép dolog, de legalább a többiek is örültek, ha engem hívtak ki felelni. Sokat gyakoroltam a hülye arcból egy pillanat alatt komoly arccá való átalakítást. Amikor a tanár rám nézett, hirtelen komoly fejem lett, ez plusz vidámságot biztosított az osztálynak, nekem belül nehéz volt visszatartani a röhögést. Mindig megúsztam. :)

4.-ben csináltam előadást a videokártyákból, mert elegem volt abból, hogy a mai info oktatásban vagy nincsenek benne a hardverek között, vagy ha igen, akkor ott tartunk, hogy CGA, VGA, stb ... a középsulisokat, akik gémelnek, inkább a játékokban betöltött szerepük érdekli, ezért a kötelező pár perces rizsa után ezekről beszéltem, technikák a 3D-ben, stb.

Most egyetemen van egy olyan, hogy Matek-info szeminárium, ami a Bolyai Koleszban szokott lenni. Véletlenül jelentkeztem rá anno, a lényeg az h 2. félévben tartottam én is egy előadást, miről másról, videokártyák. Nem is baj, elegem volt, hogy 10-ből 9 téma matek, 1 info. Nem is nagyon szeretem a matekos témákat, amikről ott szó van, nem is nagyon értem mondjuk. Ott is izgultam, de ahogy elkezdem, már nem izgulok.

Nem tudom, Te hogy vagy vele, és látom a dátumból, hogy lekéstem a dolgot, de szerintem az izgalom inkább csak addig tart, amíg nem kezded el. Ha elkezded, már mindenki Téged figyel, de nem azt, hogy bénázol, hanem amit mutatsz és mondasz. Ha jó a téma meg minden, akkor ha bénázol valamit, de tetszett az előadás, a végén úgyis jó lesz az összkép.
    Szerintem. :D

mod: amúgy ha egyetemen lenne középsulis felelés, már nem grimaszolnék tanárnak, azóta megkomolyodtam. Nem is megy az egyetemi stílushoz ez a bohóság. Bár talán azért sem, mert egy egyetemi közösség teljesen más, mint egy tizenéves csitri osztály (nem sértésből írtam). :D

mod2.: anno villamoson is grimaszoltam. Unatkoztunk haverral hazafelé, már nem volt mit beszélni, tömeg volt a villamoson, hát grimaszoltam. Máris volt min nevetni, ill. vissza kellett tartani a nevetést. Más nem látta, de ha látta volna, az ciki lett volna, pont ez volt benne az izgalmas. :D

Nah, most le lehet írni engem. :P

Új hozzászólás Aktív témák