Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Akkor csak várni kell, hogy az EL-8 feltűnjön használtan is.
Mondjuk egem, akár.12-14 ember érdeklődik a találkozó iránt. Így állunk. Ha többen is úgy gondoljátok, hogy a nyíregyi találkozónak pesten kellene lennie (ez ám a paradoxon amúgy), akkor oda kell szervezni. Nem gond. Annak a szervezése engem nem érint. Ez nem a pesti, soron következő helyett szerveződik egyébként sem. Én csak érdeklődtem, hogy itt lenne-e igény rá. Ha nem, akkor nem lesz.
Csak tényleg döntse el mindenki, hogy mit is szeretne! -
Bodz
nagyúr
Úgy eltűntél már jó ideje a fejhallgatós meg dac-os topikból, azt hittem nem érdekel annyira a téma.
A jelenlegi helyzet. Áprilisban találkozót kellene csapni, konkrét időpont nincs még, a helyszín a múltkori, az szerintem teljesen rendben van. A bérleti díjat szétdobjuk. Csak kevesen vagyunk. -
contaxg
veterán
Semmi biztosat nem tudok, de utoljálra egy fejhallgató állvány ötlete merült fel.
Más....Érdekesség, hogy a FB-on beszélgettünk az állványokról és megmutatta vki az állványát, amin egy ilyen fura fakeretes fejhallgató volt. Szemre egy ilyesmi lehetett.
(#2759) Ati1979
Ejnye!!! -
stranger28
addikt
Olvasgattam most, és elvileg elfáradnak egy idő után, mert fos műanyagból csinálják Shure-ék. Gondolom a talis fel-le tette fel a pontot, aztán megrepedt.
Nem saját kép, de pont ilyen nekem is. /Az alsó sérülés nekem nincs rajta, csak a két felső repedés./ Szóval nem egyedi...
Rákérdeztem a garanciára, most várok. Bár van egy olyan megérzésem, hogy itthon le fog rázni a nagyker. De reménykedem, hogy fizik elfenekeli őket.
(#2677) contaxg: Aztaqrva.
-
SOAD19
addikt
A kemény mag!
LCD2/3 stipi-stopi! Múltkor, csak minimálisat volt a fejemen, és akkor is sokan néztek, miközben hallgattam, fürkészve, hogy mik a benyomásaim. Gyorsan tovább is adtam a fejest, mert nem szeretek középpontban lenni. Hogy fogok így egyszer dobolni közönség előtt?!
Maszkban, vagy mint Tool koncertfelvételeken látom, hogy sötétben rejtőzik az énekes!
-
SOAD19
addikt
Ahogy mondják a srácok, ha vasárnap lesz, akkor nagy valószínűséggel mennék.
Köszönjük előre is, főleg, hogy bejönnél értünk.
Az AD1000-esemet tudnám csak vinni. Max. még a Retro DJ-t vihetem, ha valakit érdekel, bár aki eljön, már úgyis súlyosabb stádiumban van, nem ilyen szinten nézelődik... -
Bodz
nagyúr
Akkor július 20 vagy 21? Döntsük el!
-
bajnokpityu
félisten
"És ismét jót nevettünk vidéki versenyzőnk fergeteges humorán"
Magam részéről poennak fogom fel,csak a hifit körülvevő kevéssé őszinte légkörben ezt félre lehet érteni. Ez a faszméregetős, szándékosan félrevezetős világ nekem nem nagyon tetszik.
Egyébként egy fejest tudok, ami így emlékezetből ez a kategória, Ádám SR-lambdája. Ami nekem fontos egy fejesben ez tudja, és semmi hiányérzetem nincs.
-
attika89
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
Azt nem hallgattam, utólag lehet kellett volna, de amikor vettem az M50-et akkor azt is sokat hallgattam, de valahogy az M50 hangja fogott meg és fizikailag sem tetszik a felépítése, de az utóbbi csak az én rigolyám. -Továbbá 840-re amúgy se lenne pénzem, max használtan gari nélkül és úgy meg háát...
fattyu:
Csak az volt ott 770-ből.
bkercso:
Hát kétlem, hogy nagyon sok lenne belőle aprón, meg kétlem, hogy jóval olcsóbban is adnák. De ez a megoldás is amit mondtál elég drága dolog lenne így a végére szvsz, közel a 30k-hoz.
Bodz:
Ez igaz. Fizikai dolgokban tér el főleg, de elvileg ugyanaz a membrán van benne, tehát hangban olyan. Hihetetlen nagy különbség nem lehet sima 770 között. Talán basszusban térne el, de az M-es verzióban sem éreztem elégnek a basszust, szerintem még úgy általánosságban is kevés volt, nem csak nekem.
Lényeg a lényeg, hogy csak ez volt, és ezt próbáltam.
-
DBAtti
aktív tag
Linkelhettem volna valóban a leírást
, de megérkezett a helyes válasz. A pendrive topikból okulva ilyenre formáztam a penem (ez a leggyorsabb, USB3-nál érzékelhetően > NTFS + bírja a 4GB-nál nagyobb fájlméretet). A laptopomon XP van, mert mikor meglett 1GB RAM volt benne, és rajta egy Vista... Hamar át lett hekkelve. Ma már 2GB mellett talán bírná a Win7-et, lehet legközelebb az megy rá, de jól muzsikál. Egyetemi oktatónál is szembesültem már a problémával (/ laborgépek), ergo nem tudta kezelni a laptopja a pendriveom, mert XP-s volt a bővítmény nélkül. Szóval aki használ XP-t, az tegye meg a kedvemért, és töltse le a szükséges bővítményt, a Google segít benne. Win7-nek már nem okoz hasfájást (Vistát meg már gondolom senki nem használ, de ugyanúgy van hozzá kiegként).
-
-
-
Audison
senior tag
No, mi már itthon. Sajnos 13óra körül le kellett lépnünk, korlátozott minket a drága Volán. Szeretném megköszönni Bodz-nak a remek szervezést, igazán hasznos volt ez a tali, jó sok cuccal.
Kellemesen csalódtam az AD500 és AD1000-ben, nagyon kellemes volt Rock zenére, ha nyitottra vágynék ezek mellett döntenék. Továbbá, Rockra nagyon jó volt még a Beyer dt990 Pro (250ohm). Kipróbáltam a nagy Gradot is, ezen M.Jackson-t hallgattam, okés volt ez is, csak kényelmetlen volt. Felkerült rám a várva várt SRH840...hát ez metal-ra nagyon nem tetszett..Nekem érces volt, akusztikus zenén viszont jónak tűnt. DAC-ok közül az MSII+-ra voltam még kíváncsi, szvsz nem sok különbség volt a sima MSII-höz képest, dinamikusabb volt, és kevésbé volt érces a magasa,de ez elsőre fel sem tűnt. Hát hirtelen ennyi.
Még egyszer nagy köszönet a mai napért.
-
-
sipi83
aktív tag
Q-va nagy baj, van!!!
Megjött az év végi ereszt el a hajamat, szombat - vasárnap "nagyon ajánlott" túlóra.
Megy minden sorom, teljes létszámmal. Próbáltam most 2 kollégával is elcserélni. Nem sok sikerrel.
Vasárnap csak este 18:00-ra kell mennem, hétfő reggel 6-ig.
Sajnos ki fogom hagyni a vasárnapot. Ne haragudjatok.
Annyit viszont felajánlok, pl ntomka-nak oda merem adni bármimet az alábbi listáról:
Audinst az összes OPA-val, a kis headamp-al!
A két fejes és egy elosztó!Bodz, tőled pedig külön is bocsánatok kérek.
szerk.: ezt valahogy megérezted
-
Bodz
nagyúr
Ezt én értem, nincs is vele baj.
Nem is rólad meg a 2 sörödről volt szó.
(#1730) fi:zi'k: Csak annyi kellene, hogy legyenek dohányzó meg nem dohányzó helyek. Aztán mindenki döntse el, hogy hová szeretne menni. Mondjuk erre mindig megvolt a lehetősége a tulajoknak. A nagy szigor előtt is volt pár nemdohányzó hely a városban.
-
bajnokpityu
félisten
Dehogyis, tök jó volt a hangulat sztem a pestin.
Inkább arról szólt a pesti, hogy kipróbálgatta mindenki azokat a láncokat,összeállításokat,amik érdekelték. Aztán,ha kérdezték, ki-ki elmondta a véleményét.Naná, hogy hallottam több olyat, hogy "szerintem nem", de felfokozott hangulatra sem emlékszem. Max olyan, hogy aszta,de jól szól.lásd Deadzone és AD1000 kapcsolata
Erről kéne szólnia a topicnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- APC SUA750IX38 Smart UPS 750VA - szünetmentes tápegység - Bontatlan!
- Intel Core i7 14700KF BOX Processzor - Bontatlan! - 36hónap garancia!
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest