Hirdetés
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Párban a járnak a 100 gigabites hálózati portok a QNAP újdonságán
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Az állatkertes gyalogtúra után sikerült bringával is feljutni. Képek az emlékezetemben vannak. A városi 10% feletti rész különösen mély (vagy magas?!) benyomást tett rám. Felfelé remek edző útvonal. Lefelé viszont az útminőség csapnivaló. Montisoknak élmény lehet. Az út mentén közvetlenül van egy brutál kilátópont. Ott el tudnék képzelni egy napfelkelte végignézését. (majd egyszer)
Szerdán sikerült vennem egy új akkumulátort autóba. Elmentem tesztelni, és véletlenül útba ejtettem a plázát. Voltam már a nagykanizsai és kaposvári plázában, de arrafelé csak lézengtek az emberek. Itt azért már jöttek mentek az emberek. Nem szeretek idegen éttermeket kipróbálni, de nagy volt a csábítás és végül engedtem neki. Nem is hallottam olyan étteremről, ami dkg-ra fizetteti ki a kaját. A pénztárnál vettem észre ezt a turpisságot. Remek döntés volt levest kérni.

A boltok között járkálva figyelmes lettem egy ellentmondásra is. A szauna, ahova fázni mennek az emberek:
Lencsevégre való a panoráma is a távozás után:
Plusz ha már természetfotós vagyok, e mellett sem mehettem el szó, vagyis fénykép nélkül:
Egy másik séta alkalmával a pécsi Árkádot ejtettem útba. Na ez már valóban nagy és forgalmas épület. Szokatlan még ez a nagyvárosi élet nekem. Ugyanakkor... Este meg a város teljesen üres. Csak néhány járókelő és autós van. Remek bringázós hellyé avanzsál a város estére. Azt hiszem nem fogok unatkozni az elkövetkezendő hónapokban.
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Jövő hónapban érkezik a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF RTX 2060
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest