Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen processzort vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
Nézd ez még béta, így aki csodát vár bizonyára csalódni fog! Azonban én még a megjelenés napján fel tettem és azóta is használom.
Ha előrébb olvasol látod, hogy a telepítést követően volt egy kis szöszölés a nyelvi beállításokkal. Miután belőttem saját ízlésemre már nincs nagy gondom, teszi a dolgát. Úgy vettem észre, hogy nagyon nem mindegy hogyan készül a telepítő pendrive, már ha azzal akarja valaki feltenni. Nekem semmi gondom nem volt live módban sem, tudtam magyarul használni és telepíteni is probléma mentesen (bár lehet, hogy csak szerencsés vagyok).
Eddigi hibák:
*Egyszer fagyott le az időjárás indikátor miatt (my-weather-indicator). Be akartam zárni a panelt és ekkor történt a lefagyás.
*Kétszer akart hiba üzenetet küldeni, a Fájlkezelő záródott be magától.
*Az értesítő indikátor nem jelent meg, de már ezt is megoldottam.
*A leállítás ablak nem magyar, hiába a többi felület igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest