- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Pénztárcabarát AOC monitorok jöttek gyors képfrissítéssel
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
Nézd ez még béta, így aki csodát vár bizonyára csalódni fog! Azonban én még a megjelenés napján fel tettem és azóta is használom.
Ha előrébb olvasol látod, hogy a telepítést követően volt egy kis szöszölés a nyelvi beállításokkal. Miután belőttem saját ízlésemre már nincs nagy gondom, teszi a dolgát. Úgy vettem észre, hogy nagyon nem mindegy hogyan készül a telepítő pendrive, már ha azzal akarja valaki feltenni. Nekem semmi gondom nem volt live módban sem, tudtam magyarul használni és telepíteni is probléma mentesen (bár lehet, hogy csak szerencsés vagyok).
Eddigi hibák:
*Egyszer fagyott le az időjárás indikátor miatt (my-weather-indicator). Be akartam zárni a panelt és ekkor történt a lefagyás.
*Kétszer akart hiba üzenetet küldeni, a Fájlkezelő záródott be magától.
*Az értesítő indikátor nem jelent meg, de már ezt is megoldottam.
*A leállítás ablak nem magyar, hiába a többi felület igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest