Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
kisbel32
üzenetére
Na ja, meg oda is kell érni hozzájuk... large mapen "vesztek" azért hőst... mondjuk az Adventurer nagyon brutál, levenném fele összegre a kért lóvét (nulla helyett, ugye). Néhány hős 1000 aranyba kerül(ne)!
Tudtad, hogy Twitteren a Stardock játékkulcsokat mutat képeken, azaz ingyen ad játékokat, aki kapja, marja alapon? Jófejség tőlük... a Paragont szerintem már régen javították
! Alapból ugye -5 hápé varázslatonként a sovnak és egy szint kiválasztott hősnek.Én íjakat hősökre ritkán, inkább csak csatákra.. bár egyszer már találtam egy über íjat, de jóó rég volt... mostanában collar nem esik egy se... na meg Darkling Cloak sem, pedig nagyon szeretem mindkettőt
! jött viszont két Anna is, elég kellemes így a játék elején!szerk: vagy az xp bómuszok miatt lépett több szintet? Háát... passzolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Alapból ugye -5 hápé varázslatonként a sovnak és egy szint kiválasztott hősnek.
! jött viszont két Anna is, elég kellemes így a játék elején!