- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Pubszon:
A 100-as csomaggal így vagyok én is, amiből valószínűleg nem lenne meg a 100, csak 94-96 körül, de ezt már korábban kifejtettem. Jobban elgondolkodnék rajta adatlimit havi adatlimit nélkül és reálisabb áron, ha már tv+internet+telefon is van egyszerre, lehetne valamiféle csomagkedvezmény a legnagyobb csomagra(az eddigieken felül) a netre is, nem csak a telefonra. Szívesen kipróbálnám/tesztelném a 100-as csomagot(vagy a fejlesztések után még gyorsabbat
),akár csak egy napra/órára is(felár nélkül
). Legalább meg tudnám, hogy mit bír, mert +20megáért nem éri meg váltani tényleg. Viszont már egy ideje lejárt a hűségem és aláírnék egy évet, ha tudnám, hogy olcsóbban kapnám meg ugyanazt mint most vagy váltanék nagyobb netre, ha a csomag + hűségkedvezményes ára olyasmi lenne, amit írtál.
Elektronet:
Ehhez jó lenne frissíteni a weboldalon lévő adatokat/dokumentumokat, mert jelenleg nem egyértelmű mi után mennyi kedvezmény jár, akár különálló menüponttal egyenlőre csak szövegesen/táblázattal, később egy tájékoztató árkalkulátor, majd megrendelés igény leadó felület is hasznos lenne.(ötlet) Emlékeim szerint régebben, mikor először igénybe vettem a szolgáltatásokat, akkor volt egy pdf a weboldalon, amiben ezek le voltak írva, de most nem találok ilyet/frisset.
Továbbá szeretnék valamiféle aktuális tájékoztatást kapni most, hogyan alakulnak az előfizetési díjak, ha 2 vagy 3 szolgáltatásom van egyszerre önöktől. Van rá mód erre online is, vagy csak úgy ha személyesen befáradok az ügyfélszolgálatra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest