- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-miura
csendes tag
Az eddigi Passat kombival jártam jól. Sokat járunk hosszabb távon kirándulni, haza stb. Bécsben megtankoltam, és oda-vissza megjártam a horvát - olasz tengerpartot vele, Egert is és még maradt egy negyed tanknyi gázolaj benne. A tankolást ill. a töltést csak Ausztriában fizeti a cég. Hozzá kell szoknom, hogy kevesebbet utazunk és lassabban.
-
-miura
csendes tag
Köszi mindenkinek.
Igen Bécsben élek. Úgy néz ki hogy a Kia lesz a befutó, bár az Audi volt a kiszemelt. Sajna mindegyik csak az alap lehet, plusz zirka 3000-3500€ extra. Talán a Kia tűnik legjobban felszereltnek . Az audihoz marha drága minden. Tölteni tudom a cégnél és fizetik az otthoni Wallbox kiépítését és az áramszámlát plusz van céges töltőkártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest