- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
CharlieDrop #16917 üzenetére
Soha senkit nem akartam meggyőzni róla, hogy vegyen villanyost. Ismerősi körben is inkább lebeszélem mindenkit. Kell egy beállítottság hozzá és nincs meg mindenkiben ez a dolog. Minap is egyik kollégám szeretett volna elektromost és amikor csak annyit kérdeztem, hogy van-e otthon rendes áram hozzá, lövése sem volt. Mondtam inkább vegyen egy Swiftet. Az is lett. Eszem ágában sincs nekem téríteni. Főnökömre ki 74 éves is rá lett erőltetve a villanyautó. Csak a baja van vele, nem ért hozzá. Azt közben meg egy q5 etron az ami azért elég komoly kategória.
Nem értem miért nem lehet valami tényleg ingyen? Éveken keresztül a munkahelyemen töltöttem amiért semmit nem kértek. Ez miért nem az amire én gondolok, hogy térítésmentes. Most ne gyere azzal, hogy meg kellett venni a kocsit.
Leírtam már többször, hogy mindenkinek más a nézőpontja, ennyi erővel bármilyen értékrendszerbe betehető az én nézőpontom és máris nem lesz a jó a kép. A saját értékrendszerem szerint nekem megéri a villanyautózás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest