Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Doki16

addikt

válasz CharlieDrop #16917 üzenetére

Soha senkit nem akartam meggyőzni róla, hogy vegyen villanyost. Ismerősi körben is inkább lebeszélem mindenkit. Kell egy beállítottság hozzá és nincs meg mindenkiben ez a dolog. Minap is egyik kollégám szeretett volna elektromost és amikor csak annyit kérdeztem, hogy van-e otthon rendes áram hozzá, lövése sem volt. Mondtam inkább vegyen egy Swiftet. Az is lett. Eszem ágában sincs nekem téríteni. Főnökömre ki 74 éves is rá lett erőltetve a villanyautó. Csak a baja van vele, nem ért hozzá. Azt közben meg egy q5 etron az ami azért elég komoly kategória.

Nem értem miért nem lehet valami tényleg ingyen? Éveken keresztül a munkahelyemen töltöttem amiért semmit nem kértek. Ez miért nem az amire én gondolok, hogy térítésmentes. Most ne gyere azzal, hogy meg kellett venni a kocsit. :)
    Leírtam már többször, hogy mindenkinek más a nézőpontja, ennyi erővel bármilyen értékrendszerbe betehető az én nézőpontom és máris nem lesz a jó a kép. A saját értékrendszerem szerint nekem megéri a villanyautózás.

Új hozzászólás Aktív témák