- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Azok az orkok Vanguardot őrizték és nem beszélgetnek mindenféle jöttment morrával...
Amúgy pedig nem bug, hogy nem tudtad kinyírni őket, mert alacsony szinten nem egyszerű orkot ölni, kikell végezni őket a megfelelő mozdulattal.Jó játék a Gothic 3, csak -egyéb szerepjátékokhoz hasonlóan- nem szabad fps irányból közelíteni hozzá, mégha lehet is ilyen nézetből játszani.
-
deniro2
senior tag
Ja. Én mondjuk a kulcsszereplők halhatatlanságától voltam kiakadva, mikor levered és feláll 20-adszorra is, mert, hogy őt nem lehet megölni... A Morroban ilyenkor szimplán figyelmeztetett a játék, hogy az illető halálával esetleg nem tudod beteljesíteni a jóslatot és ennyi.
Mivan, ha nem is akarom?
-
deniro2
senior tag
válasz
SystemRoot #587 üzenetére
Nem értem, hogy mi lehet a Morrowindben kényelmetlen...
Kb. 10x nyomtam végig, szemben az Oblivionnal, amit nagyjából 0,9x.
Pedig nagyon vártam. Ami az Obliban jó azt a Morrowindből vette, a többi meg kuka. Halhatatlan karakterek, mindent szájbarágunk, idióta szintrendszer, a világ atomnyira lebutítva. Persze ez csak az én véleményem, de a Morrowindesek nagyrészéével egybevág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Kerékpársportok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest