- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krozoo
csendes tag
válasz
don pardon #357 üzenetére
Hali melyik küldivel tudok az állatok-al beszélni?
Ellőre is köszönöm. -
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #5547 üzenetére
Olyanról nem tudhatok ami nem létezik.
Elég sok fegyver modot ismerek, nem láttam még ilyesfélét.
Jorus:
Egyelőre valami bugom van a BC mod nem megy rendesen. Szó szerint 0fpsem van ha belépek egy városba. Szerintem valami driver bug lehet, remélem megoldódik majd. BC mod nélkül qtp3, NE, IW, modok fent vannak és 8/24 AA 16AF el gyönyörűen megy.Nem értem mi lehet itt a gond. Esetleg ötlet?
-
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #5544 üzenetére
Hú, hát, ha nincs ilyen mod, akkor kezd el tanulmányozni a TES CS-t, aztán úgy fél év múlva megleszel vele.
Amúgy önmagában nekem sem tetszik az a sapka, de full glass cucchoz sztem passzol.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #5472 üzenetére
Hát igen, ez egy éjszakai túra volt, és a hegyekben, szóval még sötétebb. De nem én vagyok a Thieves Guild fényesen tündöklő tagja(egyenlőre
) szóval ennyit a sötétségről
-
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #5472 üzenetére
a farkasok egy idő után legyengülnek hozzád képest.
Amúgy meg a Francesco's modjában van ilyen(OOOban is van), de ez egy integrált mod, a pontos nevét nemtom. Deha átnézed azt az overhaul modot megtalálod sztem.
-
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #5355 üzenetére
az ini fileban lehet módosítani hogy hol helyezkedjen el. Az alapban nagyon belül van, messze a szélektől és ezért zavaró lehet a mérete.
Én ezt átírtam és így pont a szélén van, ezzel nekem így már nincs gondom.
Katt: észrevettem egy hiányosságot a képeken.
A fák kirajzolási távolsága nincs kimaxolva. Ezt az ini fájlban kell átírni. Én beállítottam jó magasra, így bármekkora távolságban látszódnak az erdők. Sztem sokkal szebb úgy, mondjuk ez is terheli a gépet rendesen. -
parandroid
félisten
válasz
don pardon #5278 üzenetére
Ugyanez a jelenség. Ahogy neki is, nekem is akkor jött elő, amikor ki-be kapcsolgattam a különböző grafikai tételeket, meg húzkodtam a csúszkákat. Kipróbálom ezt a Data/Shaders-be másolandó filet, amit a videó feltöltője ír.
Szerk @12:55: Kipróbáltam, működik.
p
-
Pitterix
őstag
válasz
don pardon #5238 üzenetére
Nos pont erre gondoltam!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #5236 üzenetére
Megnézem, de nem ígérek semmit...
szerk.: Igen van, kettő is. Egy Dark Elf és egy Khajit. Ezen nem tudom lehet-e változtani, elfelejtettem, de úgy rémlik nem...
-
Pitterix
őstag
válasz
don pardon #5236 üzenetére
Tetszett, tetszett!!!!
Szeretem az ilyen játékokat, ahogy elnéztem ennek szép a grafikája is.
Hányféle karakterrel lehet lenni?
Gondoltam érdeklődök, mielőtt még megszerezném..... -
válasz
don pardon #5221 üzenetére
Katt pajti oldalát nézd át a letöltésekért!
Ami nekem van fenn:
Official Patch-ek, Unofficial Patch-ek, hotfixek, SI patch és hotfix, Mods patch, Better Cities full, DarkUI, Illumination Within, Natural Enhancement, Quarl Texture Pack 3, és patch. Az eredményt láthatod a képeken. (Megjegyzem a Crysis-t könnyebben viszi a konfig, mint a szétmodolt Oblit.)
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #2027 üzenetére
Nem az az értelmetlen, hanem az, hogy ha minden skill-pontot és egyebet (tehát nem csak a class-t) saját magad osztod el, akkor tök mindegy, milyen fajt választasz, és sztem így részben oda a játék hangulata. Az is nyilván igaz, hogy a játékot úgy tervezték, lehetőleg semmilyen kombó ne legyen 100%-osan megfelelő (lásd pl. a csillagképek +/- hatásait).
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #2005 üzenetére
Pedig ezek más-más templomok, csak sajna mindenhol egyformák (bár most nézem, az 1-3. ua.
). Lehet. hogy lenyúlták vhonnan.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #1859 üzenetére
Te folyamatosan képes vagy megmenteni az életem
A hely megvan,a gonosz halak
leölve és az extra hal is más vizekenb úszkál már...De a franc se gondolta h ott kell továbbmenni
Úgyhogy mégegyszer Köszönöm
Amúgy a már úgy is Bravilban jár valaki...érdemes meglátogatni a Skooma Den-t
És jól kizsebelni a tagokat.... Olyan 35 poti lesz. Mármint skooma... És ha abból 8at egyszerre betolsz... a világ legjobb dolga
Én is függő lettem esküszöm
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1844 üzenetére
DarkUI csak a tárgylapjaimat színezte át, mást nem. Most levettem a BT-mod-ot, kíváncsi vagyok, jó lesz-e.
Systemroot: az erőnövelés a támagásom hatékonyságát is javítja, nem csak a teherbírást, ugye?
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1844 üzenetére
Letöltöttem, majd megnézem mit tud. Remélem, nem akad össze a BTmod-dal.
Dobolan: ráadásul küldök akkor képet szemből is.
(Közben lejárt a mod-idő)
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1834 üzenetére
Tényleg, hogy színezted át? BTmod-hoz sem térkép, sem karakterlap-átszínezést nem találtam.
Grafikából valamit vissza kell vennem, mert Obli nem szereti ezeket a kényszerített dolgokat (vagy ennyit egy rakáson). Volt már, hogy elkezdett akadozni 1950XT-vel is anno, de most megint megcsinálta. Leesik olyan 2-3FPS-re, aztán kirak. Most levettem VGA drivert alapbeállításra és program szabályozásra, így is nyomulok majd, nem a VPU-recover vacakol-e, de a karim 68 fok alatt marad RT szerint, és még a Crysis sem főzte meg. Szóval én Oblivionra gyanaxom, no meg, hogy nem véletlenül nem lehet "hivatalosan" egyszerre élelmosást és HDR-t is használni.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Nagyon tetszik a módosított karakterlapod
-
katt777
félisten
válasz
45 nap alatt 21 küldetés...
-
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #1828 üzenetére
Épp időben a váltás
Síelni mész te is? Helyes, helyes. Obli után az a legjobb sport.
Minden jót, és éld túl!Üdv: SystemRoot
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #1786 üzenetére
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1782 üzenetére
Neked meg azt ajánlom figyelmedbe, hogy a hosszú linkek végét a rios levágja az ablak szélénél, tehát célszerűbb belenyomni egy ENTER-t, ált. aki nem totál zokni, úgyis tudja, hogy egy sorba kell beírni a linket.
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1777 üzenetére
Ne zavard össze. Az 1. a kicsinyített (kép beszúrás), a 2. a rendes kép (link beszúrása a kép linkjére).
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #1777 üzenetére
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #1775 üzenetére
Vagyis két külön link kell???
Mert akkor ezen bukott az egész....
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #1773 üzenetére
Ez lenne az spészek nélkül? Nem jelenik meg semmi
oh,thx
már komolyan idegroncs vagyok
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #1770 üzenetére
Nem így néz ki
Ez csak egy quest-kellék...mármint h égek
Azonban,megint megpróbáltam beszúrni egy képet...gondolom nem láccik...
Sztem fogok csinálni egy Screenshotot arról amit beírok és felrakom aképet
Esküszöm beszarok. Amit meg te írtál,az jó. És ha lemásolom akkor nem műxik. Vmit nagyon elcseszek
De sebaj. Innen már megoldom
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #1768 üzenetére
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1754 üzenetére
Miért? Üvegből van, törd össze.
-
aya
addikt
válasz
don pardon #1747 üzenetére
Vagy 54-es szinten kell lenned mint én
137-es erövel
40% absorb-al,és egy umbrela swordel. -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1747 üzenetére
Hát, ezzel az a gáz, hogy mindig valahol az erdő mélyén akadok rájuk.
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1738 üzenetére
Tudom, csak nálam a honosítás miatt fénypor néven van.
Azt még mindig nem mondta meg senki, mivel lehet gyorsan kipurcantani a will-o-the-wisp-eket.
De már megvan Azura csillaga, csak feltöltenem kéne. Azzal tölthetek fel mágikus fegyvert, ha van benne lélek, ugye? És nem tűnik el. -
Törzsúr
senior tag
válasz
don pardon #1680 üzenetére
Egy kicsit ritkábban vagyok gépközelbe, de figyelgetem a fórumot csak nem írok mindig...
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
don pardon #1677 üzenetére
igaad van, ezt még nem próbáltam
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1704 üzenetére
Asszem el is megyek érte.
Kész Crysis öltözet.
Kösz a linket. Át kell térnem erre a vacak fileplanetre a filefrontról, ott egyre kevesebb dolgot találok meg Oblivionhoz. -
Kareszovics
addikt
válasz
don pardon #1704 üzenetére
Ez egy jó gyilkos, igen
Nemrég csináltam meg a Kot9 küldit, ott ugye lenullázott, majd elkezdtem folytatni a DB-t ott meg ugye szépen nő majd.
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1698 üzenetére
Ez tetszik. Hol van az a supreme magicka mod?
És miért halt be a nyitogatós animációm? -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1686 üzenetére
És szerinted ez a mod nem jogosulatlan előny?
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1670 üzenetére
Hát ez a Magicka enyhén cheat-ízű.
Ezt is betetted konzolból?
-
Kareszovics
addikt
válasz
1028 Magicka
WTF?
Mindenkinek fontos info: alvás közben nem fog megharapni vámpír, ez egy téveszme; nem is enged aludni, ha "enemy nearby"
-
Törzsúr
senior tag
válasz
don pardon #1677 üzenetére
Szerintem meg még nem teljesen vámpir...csak végső stádiumban hat a cucc...(lehet)
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
don pardon #1674 üzenetére
vámpírrá változtál, megittad és ok, vagy valami küldetéshez kellet az ital?
mert most azt mondja hogy ez egy quest item... -
Rabbitf_24
addikt
válasz
ok beadtama kódot, megkaptam az italt, de nem tudom meginni, cannot equip this item...
mit kell csinálni hogy megigya?nem is az italok közé tette, hanem a miscbe...
lécci segítsetek
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
köszi a segítségeteket
-
Kareszovics
addikt
válasz
don pardon #1636 üzenetére
"bár nemtom hogy bírtok ennyi küldit csinálni"
Egyszerűen.
Gondold végig: van Fighters Guild, van Mage Guild minden városban; ha csak ezt a kettőt megcsinálod helyi szinten, akkor már +2quest/napnál tartasz + ha hozzáveszed a kisebb helyi/városi küldiket... mondom hogy egyszerű
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1636 üzenetére
Hát, én is csak bóklászom. Küldik akadnak mindenfelé, apróságok is, eldugott falvakban, pl. egy halász kincsének megtalálása, amelyet ellopott egy kalóz. Aztán kiúszik az ember a tengerre, ahol eltűnt a kalóz hajója, le a mélybe, kincs megvan, vissza, +1 küldi OK pár perc alatt. Vagy hasonló a halászat Imp. City mellett (videóim között megtalálod). Kiúszol, lecsapdosod a halakat, küldi telj., jut. megkap.
Imp. City-ben is lehetett több küldit csinálni 1szerre.
Mellesleg ha van egy küldetés, akkor az oda vezető úton összeszedem, ami még található, és folyamatosan végzek többet, mert különben csak ugra-bugrálnék ide-oda. Volt ilyen amúgy, amikor a chorroli harcos céh küldetései folyton Leyyawin-be szólítottak, aztán visza, jelentés, megint Leyyawin, hát akkor szidtam a játéktervezők felmenőit rendesen.
Most kinéztem, hogy szombattól kedd éjig kéne várni a Necromancer's Moonra, így hát fogtam magam, körbelátogattam a harcos céheket, és minden közbeeső napra elvégeztem egy küldit. Most megyek vissza, aztán meglátom, sikerül-e megszerezni a black-gem-et. -
Rabbitf_24
addikt
válasz
don pardon #1631 üzenetére
hogy tudom előhozni a konzolt, és mit kellene beírni?
köszz
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1623 üzenetére
Van 1 warlám, meg egy kupac weykund, vagy mi, utóbbi tölti a manát, úgy tudom. De csak vannak az inventoryban, nem tudom, hogyan használjam. Talán kell nekik valami mágia-szint, amelyet még nem értem el.
Nekem üres lélekkővel is hagyta volna létrehozni a varázstárgyat, csak kicsinek találta a lélekkövet a varázslat befogadására. Vagy azért volt kicsi, mert nem volt benne lélek? Akkor miért nem azt mondja?Egész du., amikor éppen nem fektetett ki a betegség, RivaTuner beállításával szórakoztam, este talán lesz egy kis időm oblizni is. Remélem. A többi játékot sajna nagyon hanyagolom.
-
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #1608 üzenetére
Hmm, köszi, szeretem a fincsi fantasy regényeket és nem hallottam még erről a névről. Meglesem majd.
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1600 üzenetére
Az egyik ork harcos (a 3 közül, akiknek Leyyawinben munkát kellett keresni) mindig beszól valami hülyeséget, amikor összefutok velük valamerre, egyszer csak elkezdtem odafigyelni rá. Azt mondta (nem emléxem szó szerint):
"Az egyik legjobb harc, amikor magad után csalod az ellenséget a vízbe, ahol lelassulnak, megfulladnak, és egyéb hátrányok érik őket, te pedig nyugodtan végezhetsz velük. Persze ez a taktika akkor jó, ha képes vagy a vízen járni."
Nos, a Tenger maszkjának birtokában nem is olyan marhaság az ötlete.Remélem, találkozok még vele párszor.
867MHz csurrant ki a karim GPU-jából.
-
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #1585 üzenetére
hmm, hmm.... Ott nem kéne lennie semmi harcnak... És elméletileg van egy Heavy Armoros Orc a családban... szal valami bug lehet...
remélem nem az OOO csinálja mert akkor részemről lőttek neki...
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1585 üzenetére
Vazze, segíts az orknak.
Nem lehet, hogy véletlenül eltaláltad vmelyik családtagot? Én jártam így a 9-ekkel. Vagy csak nem szeretik, ha beavatkozol a dolgukba a sajátod helyett.
Nekem azóta sem jelentkeztek DB-sek. -
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #1563 üzenetére
Az a helyzet, hogy az pont olyan helyen van ahol nincs túlzottan a közelben jó hely.
Inkább vedd meg sztem Apotheosis-t és lőd azzal agyon. Azzal tuti kinyírod. -
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #1556 üzenetére
Az a lovacska télleg erős, asszem 40-et sebez. Mondjuk azt nem értem hogy az őrőkkel együtt miért nem sikerült megölnöd... Én szvsz azt csinálnám hogy elmennék valami olyan helyre ahol nem ér el, és onnan ölném meg a legerősebb spellemmel, vagy íjal.
-
dobolan
senior tag
válasz
don pardon #1556 üzenetére
azt csináltam hogy ellovagoltam vele ic-be hogy amikor megtámadom az őrök is megtámadják, de még így se halt meg
Ez nagyon lol
Eszembe jutott róla, mikor a Fighters Guild küldetéseket csináltam, pontosabban mikor a Blackwood Company-t kellett kiírtanom, én is ehhez a cselhez folyamodtam, mert OOO felerősítette az egyik emberüket (a nagyfőnököt), de elég piszok módon. Végül 4 őr + 3-4 civil segítségével tudtam likvidálni.
Nagyon muris volt, mikor futottam előle, ő utánam, utána meg vagy 8 ember ordibálva mindenfélét. -
Kareszovics
addikt
válasz
don pardon #1523 üzenetére
Nekem egyedül QTP3 van fennt ami nem hivatalos.
Még így se látom, hogy hol lesz vége a karakternek (hála a jó égnek nem egy "6 órás" játék).
-
tzimash
őstag
válasz
don pardon #1497 üzenetére
ezzel elkéstél kicsit
hm.. végülis megtartottam majd visszaviszem lvl 30-as koromban
ez a mod viszont érdekel, csak a quest awardok fejlődnének velem együtt, vagy a "szerzett"/vásárolt/talált dolgok is? visszamenőleg is müxik vajon? a shield of blade elég régen megvan, nem bánnám ha a mod kicsit megbolondítaná -
tzimash
őstag
válasz
don pardon #1493 üzenetére
kardom van jöbb is, bár kinézetre ez jobban tetszik, mint az umbrám, meg ugye ez egy kezes, de arra a pajzsra kiváncsi vagyok, (mondjuk az umbra mellett meg nem tudok pajzsot használni... dilemma...
)megnézem, van save meg load a játékban, tehát ha nem tetszik...
köszi az infót -
tzimash
őstag
válasz
don pardon #1493 üzenetére
igyekszik az ember (elf)... a legjobbat nyújtani a szakmájában.
mindent, ami mozditható (meg amit elbírsz) t(v)egyed el! -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1471 üzenetére
Hát, az elején fingom nem volt az egészről, hiába olvasgattam oad-vissza a manualt. Pont az állóképességet nem nyomogattam felfelé, de erre Systemroot már figyelmeztetett. Meg volt, hogy aztán 1x-re raktam a növekedést, hogy legalább legyen, szóval tényleg szedett-vedett.
Nem tom, az alkímiát miért hagyom ki. Talán mindig annyi cuccot cipeltem, hogy nem maradt erőm mozsárra, lombikokra, stb. Most letettem a nehéz páncélt, talán meglesz ez is, ha csak meg nem nyaklok a Ko9 enhace-jai nélkül.
Vicces fazon vagyok.És azóta már 1100 is van.
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1427 üzenetére
Most a FlashGet képernyőjét bámulom, mert 5-8kB-os sebességgel csorognak lefelé az ASUS 8.1-es Catalyst csomagjai.
Ritka égő, hogy egy ekkora cégnek ilyen tré legyen a letöltése. És az összes szerverük közül ez a leggyorsabb!!!
ATI drivercsomagok negyed óra alatt lejöttek, csak már volt, hogy szívtam ATI driverrel, csak az ASUS gyárija volt jó.
Lehet, elmegyek oblizni, vagy ebédelni, vagy mindkettő. -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1427 üzenetére
A fickók biztosan tudták, hogy jössz, és inkább a pusztulásba menekültek.
Vagy úgy jártak, mint a dodók a Jégkorszakban. -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1423 üzenetére
Szép képek, bár a naposkép kicsit üresnek hat. A szinkronúszásos nagyon tetszik! Hol a fenében jártál?
Fekete szellemek voltak (írta a nevüket, de nem volt időm megjegyezni), tűzzel, faggyal, fertőzéssel, meg mittoménmivel támadtak folyamatosan, és persze gyógyultak is. Könnyű szinten biztos ezekből is jóval kevesebb lett volna, mert Skingradban is 1:3 volt a nekromanták aránya könnyű, ill. közepes szinten.
Basszus, ma meglesz a 3870-es, és csak jövő kedden tudok elmenni érte!
Addig kínlódok még a lassú VGA-mmal.
Videofeltöltésre megpróbálhatnád az Easyshare-t. Letöltés nélkül 1 hétig maradnak a fájlok. Én vsz. megmaradok a darabolt freeweb-eseknél, mert hiába linkelnék a tesztoldalamra videókat ES-ről, ha időközben törlődnek.
-
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #1382 üzenetére
Hát a skeleton key-vel már nem érdemes se spellt, se semmit mást csinálni az auto-attempten kívül. De ezt sokan csak késve szerzik meg. Ráadásul limit is van rá hogy hanyas szinten csinálhatod meg Nocturnal questjét és ezt az OOO(mint látom használod szépen) átírja magasabbra, nem vagyok most hirtelen biztos benne hogy mennyire. És nem emlékszem hogy a dokumentációjában leírta volna.
Na mind1, a lényeg hogy vlszeg sokáig még nem lesz sekeleton keyje egy kezdő karakternek. És mivelhogy a spelles nyitogatáshoz meg magas alteration skillkell, plusz némi pénz meg idő hogy megvedd/megcsináld. Nomeg mivel ráadásul ha nem pwtrainelsz akkor sztem tuti hogy az lesz hogy mindig kb a jelenlegi szinteden megjelenő locokoknál csak kisebb lockokat tudsz majd vele nyitni. Ezért elmondom nagyvonalakban hogy hogyan kell profin kinyitni egy lockot. Mivel a tapasztalaton és a kézügyességen nagyon sok múlik ezért ne várd hogy megváltást hoz majd rád.
Elösször is: a kinyitás elve az elmélet szintjén egyszerü. Felpöckölöd a kampót, amikor az pont legfelül(!) van akkor kattintasz(beakasztod) Ha túl korán vagy túl későn kattintasz akkor eltöröd a lockpicket. Csak addig tudod beakasztani amíg az nincs mozgásban, hanem fönt áll. Az egész nehézsége abból jön hogy különböző sebességel esik vissza a pöcök. Néha lassan, néha gyorsabban és van hogy nagyon gyorsan. A kedvező eset az amikor lassan esik vissza a retesz, mert akkor nagyobb intervallumban van időnk akasztani. De megpróbálom rövidre fogni a dolgot: easy és very easy lockoknál, ha nem sajnálod a lockpick törési statisztikádat, ne foglalkozz az előre számítással kis szinten se, csak nyomd föl a reteszt és amikor az legfelül van akkor klick. Mivel a kisebb zárakban van olyan extra könnyítés is hogy itt sokkal(!) gyakrabban lassan zuhan vissza a cucc ezért gyakran elsőre de harmadikra biztos hogy kinyitod az easy lockot a szintedtől függetlenül, hosszas vizsgálat és bármi trükk nélkül.
Erre most ki is térek amíg nem felejtem el. A szinted befolyásolja a lockok reakcióját. Minél magasabb a security skilled annál gyakoribb a lassú retesz-visszaesés. A locknehézséggel fölfelé viszont egyre nő a gyors visszaesés...
Viszont average és fölötte már érdemes óvatosabbnak lenni, mivel kicsi szinten minden retesz visszaesik ha egyet hibázol. az első felnyomásáig nem kell tökölni, azzal nem buksz semmit csak lockpicket, azt rögtön próbáld be (persze csak akkor kattints amikor fönn a helyén van a cucc). A másodiknál viszont már nem hibázhatsz, mert vissza esik az első, és mivel ez már nem easy-lock ezért nagy valószínűséggel bukhatod ezért itt már más az eljárás: felpöckölgeted és várod hogy minél gyorsabban zuhanjon vissza a cucc, ugyanis törvényszerűen a leggyorsabb leesést egy lassú követi, és azt könnyű bekattintani amikor fönt van. Profibbaknak vagy ügyesebbeknek lehet próbálkozni a fordítottjával is, amikor pont nagyon lassan esik rá(és nem számítottál rá, tehát nem reagáltad le) akkor valaszeg nagyon gyorsan fog visszaesni azt pedig úgy kell lereagálni hogy amint fölnyomod rögtön kattintasz. De ezt már csak a tapasztaltabbak csinálják, mert rá kell érezni. Very hard locknál én is általában csak az első módszert csinálom.
Fontos hogy öszpontosíts, legyél nyugodt. Jah és akciónál fogd szorosan az egeret(ez fontos, mert gyorsabb/pontosabb leszel általa). Az időzítéseket ki kell tapasztalni. Hard locknál is uez a helyzet, az elsőt rögtön prbáld, ha nem sajnálod a lockpicket, a többit meg mindig hosszasan vizsgáld meg és mindig csak a legideálisabb pillanatban akaszd be. Ha kicsit kitapasztaljuk a dolgokat akkor ki tudunk nyitni bármit nagyon kicsi security skillen is. Very hardnál, könnyen előfordulhat hogy sokat kell majd elidőznünk felette, de ha nyugodtak maradunk és tudunk koncentrálni akkor sztem akár elsőre is, de másodikra tuti kinyitjuk.Annyi gáz van csak hogy a nyavajás OOO, nem engedi megpróbálni se ha túl nagy annak a nehézsége a mi szintünkhöz mérten. Ez végülis realisztikusabb, de nagyon dühítő volt számomra... konzollal be is avatkoztam mindig. A másik meg a csapdák... kicsi szinten, a legtöbbtől tuti instant meghalsz...
A trükk ott az hogy quicksave és utána hosszasan próbálgasd hátha egyszer az egyiket túléled...Ugyanis random találja ki hogy éppen mit lő rád. Van hogy nem öl meg rögtön de duration-nel igen -> mindig legyen nálunk kard/pajzs hogy jobb-klikkel gyorsíthassuk a health spell kasztolását, így ki lehet vegetálni a dmg-et. Jah és természetesen előre teszteljük le hogy trappolt el a láda, egy aktiválás majd kilépéssel. Pl egy Very Hard ládánál dühítő ha nagy nehezen kinyitod aztán agyonvág egy shock-spell...
végül: az autoattempt az a számításba veszi a lock nehézségét, a te skilledet, és a luckodat. Majd így szépen ki véletlen-generálja hogy mennyi esélyel nyitod ki... Nem ajánlott a használata csak Skeleton key esetén.
Remélem alapos voltam, és érthető is.
Üdv: SystemRoot
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #1384 üzenetére
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #1382 üzenetére
Van biza
Noctrunal nagy segítséged lehet. Cseles kis vackot ad neked,ha segícc neki
A Skeleton Key személyesen
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #1380 üzenetére
Nincs mit,használd egészséggel
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #1378 üzenetére
Hogy érdemes-e leszedni? Attól függ,hogy neked bejön-e
Amúgy sztem egész jó. Van benne egy két hasznos kütyü. Szerintem. A konfliktokról nem merek nyilatkozni...ugyebár ez számítástechnika,szoftverek...stb
De nálam fent van OOO,NE nagy része,AW,Cheydinhal Petshop meg ez és eddig nem volt gubancJah és persze SI és Ko9 is fent van konflikt nélkül....eddig
-
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #1371 üzenetére
jaja, az a neve.
Amúgy van arra is mod az obliban hogy egyéni map markereket helyezz el. Azt hogy hol jártál meg kb onnan végülis lehet sejteni hogy van e arra felfedezve valami.szerk: jahj, a lényegtelen mellékinformációt megint kihagytam
a mod neve: MapMarkers -
katt777
félisten
válasz
Vannak ezek a monitorra ragasztható, sárga kis cetlik...
-
dobolan
senior tag
válasz
Kösz.
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1326 üzenetére
Jók ezek a képméretek, mert nem nagyítóval kell nézni, mégis mit ábrázolhatnak. Én is azért ekkorákat linkelek be. Amúgy így néz ki jól megszerkesztve a hsz.
Viszont amióta 3-adszor újrajátszottam, nem jelenik meg a DB képviselője. Talán annál vana a lovam? -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1356 üzenetére
Kösz a hülye kérdést, jó helyre jött, mert én vagyok a hülye. "Természetesen" a tartót lőttem.
Én a játékban nézném a lovak képességeit, hogy lássam, mit veszek.
Esetleg letöltöm az .exe fájlt, ha nem megy ACV-vel. -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1353 üzenetére
Bizony, AA-d tuti nincs. És ahogy nézem, másnak is hiányoznia kell ott.
Előfordult nálam, hogy mod telepítés után visszavett a grafikából (pl. vízminőséget le).De kérek szépen választ a problémáimra, amíg még műxik a netem! Légyszí!
-
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #1343 üzenetére
Jéé, most nézem csak hogy 7600GS-el tolod. Hát ha te télleg a fentebbi leírt beállításokkal játszol akkor egy bátor ember vagy. Esetleg mazohista... ... Amikor nekem 7900GTX-em volt még régen, szaggatott olyasféle (félig)kimaxolt beállításokon mint a ménkű...
amúgy nemtom, de nekem nagyon érdesnek tűnik a csaj-karaktered keze... biztos be volt rakva AA... és AF sem tűnik valami túl jónak, bár lehet ezt így nem lehet megítléni...
-
dobolan
senior tag
válasz
don pardon #1343 üzenetére
Lesz az még úgy se, főleg a főküldi vége felé.
-
Kareszovics
addikt
válasz
don pardon #1338 üzenetére
Egy lame kérdés: ha driverben állítok AF-et akkor tökmindegy, hogy a játékban hogy van beállítva az AF a driver dominál ugye?
-
Kareszovics
addikt
válasz
Na erről beszélek!
Valahogy nekem a legalsó képen érzékelhető színorgia elmarad.
Kedves don pardon: magyarázd már el légyszi, hogy a képet milyen grafikus beállítások mellett produkáltad?
-
don pardon
aktív tag
válasz
srry a nagy képekért, legközelebb kisebbeket illesztek id be
1328: Nem akarok ilyen übertáp karaktert, elég a thieves guild meg a DB talán még a mages guild, de az se biztos. Utána meg dungeons meg ilyenek. De fighters guild meg main quest biztos nem
-
SystemRoot
őstag
válasz
Hajrá hajrá!
Amúgy DB-t sztem érdemes a legutolsó Guild-sorozatnak hagyni. Egyrészt mert sztem az a legelitebb questsorozat, másrészt meg eleve úgy van megtervezve hogy itt kapod a legerősebb cuccokat amik mind csak magas levelen éri el maximális értékét (általában lvl35).
Sztem ez az ideális guild-teljesítési sorrend:
-Thieves Guild kezdés
-Arena kezdés
-Thieves befejezés
-Fighters Guild kezdés
-Arena befejezés
-Mages Guild kezdés
-Fighters Guild befejezés
-Mages Guild befejezés
-MainQuest kezdés
-MainQuest befejezés
-NAGY SZÜNET
-DarkBrotherhood kezdés
-DB befejezés
-henyélés
-kedvtelő gyilkolászás
-egyre elvetemedő gyilkolászás
-városok kiirtása
-Trón átvétele.-végül unalomból egy szürkébb napon, megölöd a maradék szolgát is.
-eladod Mehrunes Dagonnak Tamrielt jó pénzért
-elköltözöl Oblivionba...
Üdv: SystemRoot -
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #1322 üzenetére
hmm, várj csak... DB-ben most jut eszembe hogy kapsz egy imba íjat... hohohóó igen.
Majd meglátod, nagyon feelinges cucc. Nekem az volt a második kedvenc íjam(az unikum Dragon's Bow után), bár ránézésre nem tűnik majd erősnek(asszem Steel quality) de nagyon különleges és erős enchant van rajta. Persze ez szintfüggő, ergo kicsi szinten nem fogsz erős enchantot látni rajta, és akár még értéktelennek is tűnhet, de ha használod az awardlevellert amit ajánlok akkor majd szépen felerősödik. Asszem lvl35 lesz a max, és 5levelenként nő.
Szal el ne dobd ha gyengének tűnik elsőre. Olyan ez mint a Blade of Woe. Megnézed a sebzését és rosszul leszel, annyira szánalmas, kb egy leszázalékolt rák többet sebez a kislábújkörmével. De az is magas levelen olyan űber brutál erős lesz hogy beleszédülsz. Asszem a Gold értéke annak lesz a legmagasabb, de lehet már rosszul emlékszek. -
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #1319 üzenetére
aztán meg vannak még elég erős Daedric Bow-k. Olyasmi nevekkel mint pl Inferno's Bow, vagy valami hasonló. Ezek igazából nem olyan különlegesek mint amit a fentebb írtam. Talán erősebbnek lehet őket mondani mivel Daedric az meg csak Elven quality. Ezek nemtom de, sztem magasabb szinten találod meg csak, és főleg Oblivionban van rá esély. Amúgy nem olyan nagy számok sajna csak 3200-as enchantpower(ez a duplája a grandsoulgemnek) és asszem transcendet sigil erősségű sebzés. Keress rá uespwikin és megtalálod a pontos speciket hozzá.
-
SystemRoot
őstag
válasz
don pardon #1319 üzenetére
Hmm... Hát van egypár de azt nem lehet így elbugázni alacsony szinten sajna...
Bár igazából ennyire imba íj nincs sajna.
Lvl15 fölött asszem van esélyed olyasmi Bow-kra mint a Dragon's Bow. Ez fire-ös, van belőle Shock meg Frost alternatíva, kb ua. Ez elég erős és különlegs íj sztem, de el kell hogy keserítselek mert olyan iszonytatóan brutálisan kicsit a valószníűsége hogy megtaláld hogy az már beteg. Én pályafutásom során egyszer találtam rá a Dragon's Bow-ra. Level50-en, amikor már minden questet megcsináltam és unalmamban félistenként sorra pucoltam ki a dungeonokat meg fortokat. Kb az 50vagy100adikban tök véletlen ott volt egy ládában. Néztem is bambán hogy nofene ilyet még nem láttunk... -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1311 üzenetére
Tuti nem. Nekem már a játék elején megvolt minden infóm a Gray Fox-ról. Gyakoroltam a széptevést a koldusokon, néha csúsztattam nekik pár aranyat. A GF-ről szóbeszédből hallottam (talán Imp Cityben?), figyelni kell az emberekre, és beszélgetni velük. Ha el nem feledem, megnézem holnapra a quest leírásban, hátha benne van valahol visszafelé. Már nem is emléxem, pedig még csak ma léptem át a 11., 12., 13. szintre. Gyakrabban kéne dungeonoznom...
Eza Fileplanet annyira béna és lassú!
-
dobolan
senior tag
válasz
don pardon #1309 üzenetére
Pl. úgy, hogy egy koldust kell lefizetni, és elkezdődik a quest.
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1297 üzenetére
Honnan lehet letölteni a BTmod-ot? Nem találom.
Thief: Gray Fox? Nem úgy megy? Nem t'om, még nem kerestem meg őket, de tudom, hol lehet.
Volt egy haverom, aki meg úgy gondolta, hogy ez + ez a fájl nem kell a windowsba...Ecseteljem?
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1302 üzenetére
Mondtam én, hogy egyesével kell... Eleve nincs benn a csomagban, vagy letörölted?
-
don pardon
aktív tag
válasz
don pardon #1301 üzenetére
megtaláltam a hibát
, hiányzott az egyik modhoz az egyik esp-je
. Na akkor léptem játszani
-
katt777
félisten
válasz
Próbáld ki új játékkal. Nekem az agybénulásos 9-ek miatt sokkal régebbi mentésről kellett indítanom, hogy megint jó legyen a játék. Lehet, hogy rosszkor léptél ki/be egy ajtón, vagy bármi más apróság. Ha tudod, konkrétan mi a zaj, akkor könnyebb behatárolni, hol akadt el.
Ha új játékkal is ezt csinálja, bár most megharapsz valamit (szerencsére nem vagyok ott), reinstall, mert a sérült fájl másképp nem állítható helyre. Scandisk-kel nézted a lemezt?
Vagy mod cseszett bele, ehhez azt kéne tudni, tettél-e föl valamit azelőtt, hogy a probléma jelentkezett. Az azelőttben az előző futtatás előttöt is beleértem, mivel a játék újraindítás után produkálta a hibát.Vagy lóg valami a páncélodról, ami mindig hozzáverődik a talajhoz, vízben meg nem tud. Ez hangzik logikusnak.
-
katt777
félisten
válasz
Próbáld ki új játékkal. Nekem az agybénulásos 9-ek miatt sokkal régebbi mentésről kellett indítanom, hogy megint jó legyen a játék. Lehet, hogy rosszkor léptél ki/be egy ajtón, vagy bármi más apróság. Ha tudod, konkrétan mi a zaj, akkor könnyebb behatárolni, hol akadt el.
Ha új játékkal is ezt csinálja, bár most megharapsz valamit (szerencsére nem vagyok ott), reinstall, mert a sérült fájl másképp nem állítható helyre. Scandisk-kel nézted a lemezt? -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1294 üzenetére
Tölts be egy régebbi mentést. Vagy még el sem indítottad, már előtte jelentkezik? Akkor valamelyik fájl megsérülhetett a lemezeden. Memória?
OOO-val "papíron" sok minden konfliktol, mivel mélyen belenyúl a játékba, de attól még nem kell leszedned a hivatalos modokat (elméletileg Ko9 és Frostcrag Spire is konfliktolnak egymással). Ha a magyarítás konfiktusait nézem, leszedhetném az egész game-et.
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1277 üzenetére
Mondom: nem írja felül, a winfos azért írja ki ez, mert már létező könyvtárba másolsz. Ha fölülírná, nem tudnál válogatni a modok között!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #1273 üzenetére
Igen mindent.
#1275:
-
hoffman_
nagyúr
válasz
don pardon #1271 üzenetére
Megvan a második isten akihez imádkozhatok
Már csak 7 kell
Uhh! Megvaaan
Beixeltem mindent ami volt
Meglátjuk meghal-é az oprendszerem
Elindult,eddig nincs gond...de ez mi?????
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1262 üzenetére
Ezért imádkoznak többen is hozzám.A magam problémáját is megoldottam. 3 óra alatt végre lejött az ASUS driver (a tavalyi), azzal szépen fut a patchelt Crysis. Ennyit az ATI referencia drivereiről.
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1246 üzenetére
Köszönöm.
Nem a komoly ellenfél volt a lényeg, hanem a horgászok által lelket nyugtatónak nevezett,, csöndes pecázás.A hal egyébként veszélyes, és vissza is harap (amikor nappal támadtam, már messziről észrevett, és ő támadott, mielőtt odaértem volna hozzá), éjjel viszont ALSZIK! Csak le kell csapni. Miért nehezítsem meg a saját dolgomat? Bátor, hős Sir Knight vagyok, de nem hülye.
A főellenség nem alszik valamikor?
Vagy az ördög nem?
Mellesleg, ha megnézted, láttad is a belassulásokat a forgásoknál, QTP3-mal ez van, ha ebben a felbontásban nekiállok rendesen harcolni, az eléggé diavetítés-ízű. Lehet, felteszem megint OOO-t, mert mind kiderült, nem attól szűntek meg a szállsálehetőségeim, és felveszem az amazonbarlangos kíngyakást, de előre visszíutasítok minden, a videó szépségét érintő kritikát! -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1209 üzenetére
Írtam, hogy patch nélkül próbáld először. Úgy sem volt jó?
Sztem uninstalld az egészet, töröld ki a user-eden belüli Oblivion mappát, pucold meg a registry-t, telepítsd fel tisztán az Obliviont, installáld fel az OMM-t, hogy felismerje a telepítési könyvtárat (lehetett ez is gond, ha csak kicsomagoltad), és minden mod telepítése után nézd meg a Mod Managerrel a conflict-okat. Macerás, de én is így tudtam beállítani.
A mentéseket még vissza tudod tölteni ezután is. -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1207 üzenetére
Valamiért nem akarja átküldeni. Lehet, gyorsabb lesz, ha rákeresel.
-
katt777
félisten
válasz
don pardon #1205 üzenetére
Mert előtte a Launcherben be kell állítani mindent.
Elküldöm a biztosan jót mail-ben, úgyis mindig az a vége.Ha nem OK, más gondod lesz. Esetleg a Registry-ben van megbolondulva valami.
ATP-hez ACV1-1-et használj, az a legegyszerűbb, csak elindítod, és aut. megcsinál mindent, ha már kicsomagoltad és bemásoltad a QTP3-at. Szóval nem feltétlenül kell az OMM ide sem. Azt valaki be is linkelte nekem nemrég.
Uninstall után mindig végezz registry pucolást. -
katt777
félisten
válasz
don pardon #1203 üzenetére
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Oblivion
Itt tárolja a beállításokat egy DLClist.txt (hivatalos modok), ill. egy Plugins.txt (egyéb modok) fájlban. OMM vszleg innen próbálja kiolvasni, és ezekben is írja át a sorrendet, amgyarul OMM nélkül itt is meg tudod változtatni, ha csak ez kell.
User a te neved, ha Don Pardon, akkor:
C:\Documents and Settings\Don Pardon\Local Settings\Application Data\Oblivion
Ajánlom figyelmedbe a fájlok bevezető megjegyzését:
DLClist.txt
# This file is used by Oblivion to keep track of your downloaded content.
# Please do not modify this file.Plugins.txt:
# This file is used to tell Oblivion which data files to load.
# Use the "data files" option in the Oblivion launcher to choose which files
# you want. Please do not modify this file.Nézd meg, megvannak-e ezek a fájlok. Esetleg Launcher-t futtasd, és utána próbáld meg az OMM-et. Ha nem OK, akkor töröld ki ezt a 2 fájlt, futtasd újra a Launchert, pipáld ki a használni kívánt modokat, aztán talán OMM is működni fog.
Én mindenesetre reinst helyett úgy tettem be az egész Oblit Vista alá, hogy futtattam a Launchert, kipipálgattam, beállítottam benne mindet, aztán már ment is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest