Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz don pardon #1636 üzenetére

    Hát, én is csak bóklászom. Küldik akadnak mindenfelé, apróságok is, eldugott falvakban, pl. egy halász kincsének megtalálása, amelyet ellopott egy kalóz. Aztán kiúszik az ember a tengerre, ahol eltűnt a kalóz hajója, le a mélybe, kincs megvan, vissza, +1 küldi OK pár perc alatt. Vagy hasonló a halászat Imp. City mellett (videóim között megtalálod). Kiúszol, lecsapdosod a halakat, küldi telj., jut. megkap.
    Imp. City-ben is lehetett több küldit csinálni 1szerre.
    Mellesleg ha van egy küldetés, akkor az oda vezető úton összeszedem, ami még található, és folyamatosan végzek többet, mert különben csak ugra-bugrálnék ide-oda. Volt ilyen amúgy, amikor a chorroli harcos céh küldetései folyton Leyyawin-be szólítottak, aztán visza, jelentés, megint Leyyawin, hát akkor szidtam a játéktervezők felmenőit rendesen.
    Most kinéztem, hogy szombattól kedd éjig kéne várni a Necromancer's Moonra, így hát fogtam magam, körbelátogattam a harcos céheket, és minden közbeeső napra elvégeztem egy küldit. Most megyek vissza, aztán meglátom, sikerül-e megszerezni a black-gem-et.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák