- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendőke
tag
válasz
katt777 #8201 üzenetére
Nem gyöngus az egyáltalán, nézd csak meg! Ha 30. szint fölött szerzed meg, akkor 32640 a töltése, de ezt is felzabálja alig 30 alkalom után. Ahogy hoffman_ is írja, elég húzós dolog etetni, úgyhogy én sem használom, de arra nem vitt rá a lélek, hogy eladjam. Meg hát egyetlen kereskedő sincs, aki ki tudná csengetni a 13511 septimes árát, 3000-ért meg nem fogom eladni...
katt777 #8203: Én ezért nem kezdtem még hozzá semmi olyan küldetéshez, ahol szintezett cuccot lehet kapni. Majd ha elértem a 30. szintet, fölötte már minden maxon van.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #8201 üzenetére
Ejejj, nem te élsz mindig nagy bizalommal a Quest Award Leveller-el?
És úgy rémlik, hogy az is szinteződő fegyver. De én sem kedvelem, hatalmas hibája, amit Bendőke is említ, felzabálja Cyrodil lelkeinek a felét egy csatához. Mondjuk eladni? Háát.... nem.
Itt is egy Umbra piros pont. Lehet szidni, bármit mondani rá, de a legvonzóbb fegyver a játékban - részemről
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest