Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Crus

őstag

válasz DaemonX #3 üzenetére

Senkit nem bunkóztam le. Az inkompetens - mint azt te is jól tudod - hozzá nem értőt jelent és véletlenül se bunkót. Hozzá nem értő, aki úgy ír cikket, hogy nem viszi végig a produktumot. Nem rólad van szó, ez legyen a te magánügyed, nem ezt firtatom, nem is érdekel... az Elden hibáit firtatom, az érdekel.
    (Nézd meg a netre feltolt Elden rivjúkat... ordít a zöméről, hogy az írója nem játszotta végig. Rettentő kínos olvasni, ahogy egyesek - nem rólad beszélek továbbra sem - egymásról másolták le a nagy lúzungokat.)

900 végigvitt játék az már alakul... főleg, hogy akkor ezek szerint az elmúlt cirka fél évben 50 játékot játszottál végig, ami brutál! Ezzel akkor idén egyértelműen elvertél, mert nálam évente szokott ennyi lenni, néha több, ha rövidebb címek. Hát grat, ez igen!
    Nálam amúgy kvázi a Pong óta pörög a téma, most olyan 2k felé battyogok szépen lassan, de az újrázások miatt már talán el is értem. (Nem követem ennyire szigorúan, nem a mennyiségre megyek, hanem a minőségre, bár néha elgyengülök és becsúszik ilyen Steelrising szintű szeméthalom is sajna.)

A cikket a spoiler veszély miatt, csak átfutottam, de a 10/10-es őrületektől mindig kinyílik a billentyűzet a zsebemben, mert 10/10-et az érdemel ami tökéletes, vagy tényleg csak nüansznyi hibák vannak. 10/10-re jó példa a Super Mario Brothers, a Zelda BotW, vagy éppen a Baldur's Gate trilógia. Túl könnyen szórják a 10/10-eket azon oldalak, ahol ennek hagyománya van, aztán amikor kijön egy BG3 kaliber, akkor nem tudnak már mit adni...

Új hozzászólás Aktív témák