Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DaemonX

HÁZIGAZDA

válasz Crus #2 üzenetére

Én úgy hiszem, hogy a véleményednek úgy is adhatsz hangot, hogy közben nem inkompetensezed/idiótázod le burkoltan a másikat. Ez nem jó vitaindító. Én magam mögött tudok közel 900 végigvitt játékot rengetet platformról, műfajból és korszakból, van tehát viszonyítási alapom, és bár én is több hibát fel tudok hozni az Elden Ring kapcsán (ahogy arra a cikkben utaltam is, csak azt valamiért nem idézted be), talán még többet is, mint te, attól függetlenül szerintem, az én szememben reális az, hogy tisztán tízes skálán (ahol nincsenek töredék értékek), az a bizonyos pontszám inkább a 10-es, mint a 9-es felé hajlik. Azért, mert annyi minden elemet olyan mesteri szinten csinál a játék, és azért, mert az összkép felülemelkedik azon a számos kis vadhajtáson és problémán, melyeket te is említettél. Olykor egy mű összeadva több, mint lebontva kisebb elemeire (jelen esetben pedig szerintem ez így van). De olykor lehet kevesebb is. Mindenesetre ismétlem, nem jó azzal kezdeni egy érvelést, hogy leidiótázol másokat, akik eltérő véleményen vannak.

Új hozzászólás Aktív témák