- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt #7729 üzenetére
Szerintem kurvara nem az.
Mondjuk az teny, hogy egy souls szuznek en is szivesebben ajanlanam a fagyhalalt, mint a masodik reszt...
De szerintem nem rossz, csak "rosszabb" mint a tobbi. Nyilvan van benne sok, khm...vitathato dontes, de en "ugyanannyira" elvezem, mint a tobbit. Pedig azert a mozgas/iranyitas sokat kopott az evek alatt.
-
ThySoul
senior tag
válasz
Nem akartam én lenni mindig a negatív, de ja elég szarul sikerült egy játék
Azt mondjuk megadom nekik hogy legalább próbálkoztak újdonságokkal, ha nem lett volna ennyire szar benne mindennek a hitboxa akkor szerethető játék lenne, hangulatilag pl nagyon ott van. Cserébe minden méteren agyvérzést kapsz kb
-
Gothmog
senior tag
válasz
Én majd az Elden Ring után (ami odébb lesz még, mert kevés az időm játékra, így még csak Liurniában vagyok) nekiállnék a DS trilógiának (rákaptam a soulslike ízre), és már olvastam/hallottam máshonnan is, hogy a DS2 gáz.
Tényleg ennyire az (megvenni sem érdemes), illetve lehet tudni, hogy mi a probléma vele?Én eddig annyit szűrtem le az olvasgatásokból, hogy:
1. Pályatervezésben a DS1 a csúcs, ellenben sok szempontból mára nagyon fapados/nehézkes.
2. DS2: ezt mindenki szidja. (Na, ennek az okára és mértékére lennék kíváncsi.)
3. DS3: a pályatervezést leszámítva (amiben az első rész az etalon) a legjobb rész, a csúcspont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest