Új hozzászólás Aktív témák
-
godside
tag
en pedig szeretnem a dragan megvasarolt ultraszeles kijelzomet konzolhoz is hasznalni, de erre jelenleg sem a Sony sem MS nem ad lehetoseget, pedig normalis fenyerom van a megjelenitomon es megfelelo bemenetek is hasznalni... ez egy marha nagy hiba toluk... ez a jovo a szeles kijelzok nem az AR/VR abba bezzeg toljak a penzt pedig nagyon gyerekcipobe jar meg az egesz es szerintem jelen allapotaba akkora zsakutca mint anno a 3D aktiv/passziv szemuveges cuccok vagy a plazma megjelenito panelek voltak...
-
godside
tag
tegyek bele a 21:9, 32:9 tamogatast es rengeteg visszatero/ uj vevojuk lehet.... mondjuk ez a konkurencia tervebe sincs benne sajnos
-
Chibass
tag
Mindenki ezt mondaná a helyében.
-
Wesder
titán
válasz
sz.balazs.95 #5 üzenetére
Nem a termèk elavult, hiszen nem is lètezik, hanem a prezentációban szereplő tervek már nem aktuálisak.
-
sz.balazs.95
veterán
Azért az szép, hogy már most fikázzák a saját terméküket. Ki se jött, és már elavult.
-
Azért bennem ilyenkor mindig mocorog, hogy egy ilyen "véletlenül" kiszivárgott anyag nem egy rejtett piackutatás-e, hogy mit lehet letolni a vevők torkán, és mire jön a lincshangulat.
-
Természetesen.
-
AnonymusX
őstag
Nincs itt semmi látnivaló, csak tűzoltás zajlik.
Bennem egy kétségbeesett Xbox divízió képe sejlett fel, mikor olvastam kiszivárgott információkról. Az sosem jó, ha már a fejes is panaszkodik. Remélem a friss terveik beválnak, mert a versenyre szükség van.
Bár szerintem észrevehetően nem változott a helyzetük, nemrég megjelent a Starfield, de ugye ezt felvásárlással szerezték, miközben már fejlesztés állt.
-
PepeDon
tag
Főleg az árakkal kapcsolatos tervek avultak el
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest