- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Norbó
csendes tag
Csövi! Tősgyökeres Dél- Alföldi vagyok, Hódmezővásárhelyen lakom. Megértelek, dehát ha pl. Pesten lax, akkor nem valószínű, hogy felmegyek vele, de van 1-2 haver srác, aki Pesten cuccol és majd velük megbeszélem. Részvétem a Magyar Királyi Posta miatt, én még szerencsére nem jártam így csomagokkal, de levéllel annál inkább. Egyébként 1általán nem 1 fájó pont az utánvét szerintem, ha túl messze lax, ha jól csomagolom be ( nem teszek rá semmi árat, számot, szutykot, stb ) és ugyebár ez a dvd nem nyom 25 tonnánál többet, így nem kerül többe, mint 500 Ft. Múltkor kérdeztem 1 derék postást, aki ezt mondta. Hogy aztán mi igaz, mi nem... Ha Xzso-nak kell, majd ír úgyis te már konkrétabb helyzetben voltál... Nos, mit szósz hozzá?
[Szerkesztve] -
Norbó
csendes tag
Üdv mindenkinek! Eladó a SPLINTER CELL : CHAOS THEORY eredeti dvd-m, tokkal vonóval. Media Markt-os kb. 1.5 hónapos. Szerintem 6500-at megér. Ja, ez nem épp' hardver kategória, de most így sikerült
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest