Aktív témák
-
Norbó
csendes tag
Csövi! Tősgyökeres Dél- Alföldi vagyok, Hódmezővásárhelyen lakom. Megértelek, dehát ha pl. Pesten lax, akkor nem valószínű, hogy felmegyek vele, de van 1-2 haver srác, aki Pesten cuccol és majd velük megbeszélem. Részvétem a Magyar Királyi Posta miatt, én még szerencsére nem jártam így csomagokkal, de levéllel annál inkább. Egyébként 1általán nem 1 fájó pont az utánvét szerintem, ha túl messze lax, ha jól csomagolom be ( nem teszek rá semmi árat, számot, szutykot, stb ) és ugyebár ez a dvd nem nyom 25 tonnánál többet, így nem kerül többe, mint 500 Ft. Múltkor kérdeztem 1 derék postást, aki ezt mondta. Hogy aztán mi igaz, mi nem... Ha Xzso-nak kell, majd ír úgyis te már konkrétabb helyzetben voltál... Nos, mit szósz hozzá?
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
hol laksz? (nem kicsit vagyok bizalmatlan a postai cuccokkal, eddig 2 küldeményem úszott el fizetetlenül, nem nagy tétel, 1-2 ezer forint, de akkor is idegesítő)
(meg még talán úgy lenne korrekt, h a #3 hszban jelentkező xzso is hozzászóljon, ő jelezte elsőként a vételi szándékot)
a postai utánvét mennyibe fájna nekem? -
-
Norbó
csendes tag
Üdv mindenkinek! Eladó a SPLINTER CELL : CHAOS THEORY eredeti dvd-m, tokkal vonóval. Media Markt-os kb. 1.5 hónapos. Szerintem 6500-at megér. Ja, ez nem épp' hardver kategória, de most így sikerült
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- LED világítás a lakásban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest