Aktív témák
-
bosi84
tag
Helló
Ha megvan még, az egészet elvinném 2 ezerért. Pénteken jövök csak haza, de ha még ma válaszolsz, megbeszélhetjük a dolgokat. -
Loha
veterán
válasz
h4ndsp1k3n #7 üzenetére
Nem sok egy kicsit egy szép levélnehezékért?
-
Loha
veterán
válasz
h4ndsp1k3n #5 üzenetére
Mégis mire gondoltál érte?
-
Loha
veterán
válasz
h4ndsp1k3n #3 üzenetére
Erre voltam kiváncsi, tehát jelenlegi állapotában használhatatlan
-
h4ndsp1k3n
tag
hát egyenlőre nem tudok biztosat, mert még nem beszéltem a szervizzel csak telefonon (most vittem be 2 napja), de sztem a gond a kijelző és a gép többi részét összekötő dolgokkal van - vagyis nem arról van szó hogy ketté van törve vagy ilyesmi...
viszont egyáltalán nem működik (ha erre vagy kíváncsi), mármint a gép bekapcsol, de semmi nem látszik a képernyőn... szoval sztem csak a kábellel v nemtom mi van ott-tal van gond, a szerviz viszont csak az egesz kijelzőt cserélné
uhh kicsit összeszedetlen a szöveg de asszem így h4 kor ez bocsánatos bűn
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
válasz
h4ndsp1k3n #1 üzenetére
A kontakthibás kijelzőt kicsit kifejtenéd bővebben?
-
h4ndsp1k3n
tag
Eladó Psion Series 5mx, már nem garis, kontakthibás kijelző, rossz ceruzarugó (de a ceruza megvan), kontakthibás 4.5V bemenet (mozgatni kell h csatlakozzon), doboz, gyári cd stb minden megvan, gondolom alkatrésznek hasznos lehet
(sajna kijavítattni a szerviz szerint 40k lett volna ami felejtős mivel 30k ért kapok használtan)
ja és van hozzá egy tok is amit szintén vihet a szerencsés vevő...
árnak nemtom mennyit írjak, inkább várok ajánlatokat (gondolom nem sokat ér)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged