Aktív témák
-
letix
senior tag
UTalom a rendoroket!!!!!!
nemtom ertitek e -
kutga
félisten
UP
-
kutga
félisten
UP
-
kutga
félisten
UP
-
kutga
félisten
válasz
Terrorista #39 üzenetére
Csá!
Igen kétoldalas.Az időzítéseket nem tudom, mert ez Everest nem nagyon írja ki, BIOSban meg nem találom. Nem tuningoltam sose, úgyhogy ezzel kapcsolatban igazából nem tudok mit mondani.
Vigye már el valaki a héten, kell a lóvé... -
Terrorista
senior tag
A memória 1 v. 2 oldalasra azt értem hogy a memória mindkét odalán vannak memóriachipek vagy nem?
Az időzítéseket pedig könnyen megtudod nézni. Ha felteszel egy everestet és megnézed a memóriára mit ír akkor látni fogod a memória időzítéseit. Na erre lennék kiváncsi... Remélem érthető voltam! -
kutga
félisten
Csá!
Írtam mailt, majd nézd meg! 8k az ár (az a plusz 500 HUF nem egy olyan nagy összeg).
-
kutga
félisten
Melyikőtöknek ér meg 8k-t a dolog??? Spirit007 nem nagyon jelentkezik a cuccért, viszont nekem már időszerű lenne a elintézni (akár már holnap). Megkaptam az újakat és lassan már ki kéne fizetnem.
Jövő hétre a papírokat is tudnám hozni...
Terrorista tartok tőle nem nagyon vágom amit kérdeztél. Nem vagyok egy hatalmas számítógépguru... 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Hynix chipes. Nem tudom milyen időzítéseken ment, mivel nem tudom hol kell megnézni (Abit NF7 alaplapom van)!
[Szerkesztve] -
kutga
félisten
válasz
spirit007 #27 üzenetére
OK!
1. Szóval User's-ben vettem. Asszem egy év garit adtak rá.
2. Papírokkal két hét múlva tudok szolgálni, mivel most nem mentem haza, de jövő héten hazalépek.
3. Jövő hetem meglehetősen szabad, úgyhogy bárhol bármikor.
Ha gondolod e-mailben folytathatjuk. cgate@vipmail.hu
Bázz arhat! Semmiképp nincs rá 8k-d?
[Szerkesztve] -
Spin
aktív tag
-
kutga
félisten
Úgy néz ki tényleg az övé lesz, nem nagyon tolonganak érte a népek.
-
spirit007
senior tag
8K-t adok érte , pesti vagy ?
Garancia hová szól ?
[Szerkesztve] -
Spin
aktív tag
üdv! 512 Infineon csere?
-
kutga
félisten
Senki más?
-
kutga
félisten
8k.
Ennél sokkal kevesebbért nem szeretném eladni. Igazából inkább jövő héten szeretném lebonyolítani a vételt, amikor összejön a pénzem az újra.
[Szerkesztve] -
kutga
félisten
Sziasztok!
Eladó a fent említett memória. 4 hónapos, kifogástalan állapotban, irányár 8,5 k. Ennél jóval olcsóbban nem szeretném eladni. Pesti átvétellel akár már jövő héten vihető (papírokra viszont még várni kell, amíg hazamegyek). Jelentkezzetek minél többen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged