- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Draki
aktív tag
Totyic zárható!
A ramok elkeltek. -
Draki
aktív tag
Majd meglátjuk, de ha úgynézem hogy a legócskább modulok is 9K körül mozognak és még gari is csak max. 1 év van rájuk akkor szerintem ez korrekt ár. Nekem nem sürgős az eladás. Nagyot nem szeretnék bukni rajtuk. Agreszív időzítésekkel elég magas órajel elérhető ezekkel a jószággokkal, mondjuk úgy hogy egy Geil value memot minden téren megzabál... gyorsabb+nagyobb tuning potenciál. Ha valakinek minőségi 400-as modul kell elérhető áron akkor ez jó választás.
[Szerkesztve] -
jap
aktív tag
én nyár végén alig tudtam megszabadulni 13k-ért a 466-os ST-imtől, pedig vitték az 530-at.
Sok szerencsét kívánok! -
Draki
aktív tag
Ja elfelejtettem hozzátenni, hogy ha vkit érdekel a dolog akkor nyugodtan hívjon fel telefonon, mert úgy egyszerűbb és gyorsabb a párbeszéd, számom az adataimnál!
-
Draki
aktív tag
Szóval eladó lenne ez 2db ramocska. Párban gyönyörűen mennek. Néhány nappal ezelőtt vásároltam őket tehát zsír újak. 5 év gar van rájuk. Egyszer voltak gépben tesztelésre. Az eladás oka 2db Kingmax hardcore modul.
Nálam cl 2.5-ben 440-en mentek. (Abit KN8-Ultra lapban.)
Ár: 12K/db (Én 12800-ért vettem őket a PH!-en keresztül.) Szóval alkudni csak fölfelé...
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest