Aktív témák
-
Draki
aktív tag
Totyic zárható!
A ramok elkeltek. -
Draki
aktív tag
Majd meglátjuk, de ha úgynézem hogy a legócskább modulok is 9K körül mozognak és még gari is csak max. 1 év van rájuk akkor szerintem ez korrekt ár. Nekem nem sürgős az eladás. Nagyot nem szeretnék bukni rajtuk. Agreszív időzítésekkel elég magas órajel elérhető ezekkel a jószággokkal, mondjuk úgy hogy egy Geil value memot minden téren megzabál... gyorsabb+nagyobb tuning potenciál. Ha valakinek minőségi 400-as modul kell elérhető áron akkor ez jó választás.
[Szerkesztve] -
jap
aktív tag
én nyár végén alig tudtam megszabadulni 13k-ért a 466-os ST-imtől, pedig vitték az 530-at.
Sok szerencsét kívánok! -
Draki
aktív tag
Ja elfelejtettem hozzátenni, hogy ha vkit érdekel a dolog akkor nyugodtan hívjon fel telefonon, mert úgy egyszerűbb és gyorsabb a párbeszéd, számom az adataimnál!
-
Draki
aktív tag
Szóval eladó lenne ez 2db ramocska. Párban gyönyörűen mennek. Néhány nappal ezelőtt vásároltam őket tehát zsír újak. 5 év gar van rájuk. Egyszer voltak gépben tesztelésre. Az eladás oka 2db Kingmax hardcore modul.
Nálam cl 2.5-ben 440-en mentek. (Abit KN8-Ultra lapban.)
Ár: 12K/db (Én 12800-ért vettem őket a PH!-en keresztül.) Szóval alkudni csak fölfelé...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Steam Deck
- Horgász topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest