Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
buherka
addikt
én meg jót tekertem hazafelé...33.1-es átlaggal
Örülök neki, hogy sikerült megeszkábálni...hát igen, aki érti a dolgát
Nekem még mindig 94 fokot mutat. A legközelebbi Opel talira elhozhatod a kütyüidet és ránézhetnénk az enyémre is. A polír gépet azt meg én viszem.
Ja... tegnap este mentem a melóba és a 2-es főútnál a Megyeri.híd kereszteződésénél lezúzta egy Suzuki az elejét. Szegény balga ott hagyta estére
Ma reggel tekerek haza és ez a látvány fogad:
Itt semmi sem szent -
Dr.Én
veterán
Te tudod
nekem még van két évem, ha sikerül és még elkap az egyetemi tanulási láz akkor lehet még annak is neki vágok, de majd kiderül
Str8 sk8r ugy kell elképzelni, hogy 3mm-re levan tolva és jó van
nem szeretem zselézni meg ilyen olyan frizut csinálni rá, nekem bőven elég ha kicsi a hajam
Buherka én meg Árpád,Előd,Ond,Kond,Tas,Huba,Töhötöm
-
buherka
addikt
Fasza ez a "vízmelegedés"
, akár egy Formula1-es verdánál
...kb. ott melegedhet így a víz
(#31606) tomyoy...ha már látom, hogy megy a cefrézés délután, akkor én már készülök kikapcsolni estére a telefonom...amúgy már részben be vagyok arra készülve, hogy a részeg karattyolásotokat felveszem a telefonom diktafonjára
...utólag nagy röhögés lenne belőle
-
buherka
addikt
Mennyi volt a hőgomba? És gyárit vettél vagy utngyártottat?
Érdekes módon, nekem nem csöpög a víz, pedig én csak bezsíroztam a menetet. Még így is jó nehéz betekerni.
Lehet, hogy bekavar, hogy a műszerfalat is cserélted.
Engem már nem érdekel...menet közben 93 fokot mutat az óra, szerelőnél meg 90 fokot mutat a műszeres szenzor. Tehát nekem is csal 3 fokot.
Tudod a hibakód úgy is kigyullad, ha gebasz van -
buherka
addikt
Igen...szoktak a menetre rakni valamilyen tömítőanyagot, de amúgy szorulni fog, amikor betekered, tehát nem hinném, hogy szivárogni fog.
Sok autószerelő sima gépzsírt ken a menetre és így tekeri vissza. A zsír is tömít és nem is kicsit.
Tehát nem kell aggódnod, hogy spriccelni fog mellette a víz.
Maga a blokk alumínium a hőgomba meg sárgaréz, tehát ezért kenj rá valami kenőanyagot, mert mocskosul össze tud oxidálódni. -
buherka
addikt
Nem...tökéletesen jó, mert elvileg nyomás alatt a víz jóval magasabb hőfokon forr.
Kb. 120 fok körül kezd el a víz "kilőni".
A gyári GM hőszenzor ami a radi oldalában van az 107 foknál indítja a ventilátort....nekem is...ez így jóTehát elvileg tökéletesen jó a vized...viszont a hőgombád van megdögölve ami a termosztát mögött van. Tudod, amit kiszedtél nekem, hogy megnézd milyen színű a pereme. Én is pont ugyan ezzel szoptam.
Nagyon betegek az Astrák hőgombáiA termosztátnál két hőgomba van...az egyik a computernek a másik az órának adja a jelet.
Neked ugye most az van meghülyülve, ami az órának adja a jelet.
1500-2000 FT egy ilyen hőgomba, de nagyon nehéz olyant szerezni, ami pontosan fogja mutatni az értéket. Én 3-at vettem és egyik sem volt jó. Annyi féle létezik, mint a szemét.Ja...még valami, egy jó dolog van még az Astraban, ha valami nem tetszik a computernek, és eltér a gyári beállításoktól (pl. melegebb a vized a kelleténél), akkor azonnal ki fog gyulladni a motor hibakód lámpa a műszerfaladon...ere mérget vehetsz
-
pohár
félisten
Nekem van még 1dl zöld absinthe-om a hűtőben
Akkor engem látnátok részegen...
A térdig érő virágokon (olyan mint pl a kardvirág, csak virág nélkül), full fehérben átgázoltam, meg meg akartam fejelni egy táblát és elcsúsztam és elestem
meg volt egy olyan is, mikor hazakísértünk egy csajt, és láttam egy telefonoszlopon egy hirdetést feltélve, asszem hullámpapírra volt írva, és ez volt rátéve a telefonoszlop beton részére, és én nekifutottam hogy lerúgom, és teljes erőmből úgy belerúgtam a beton részébe (kicsit elmértem a magasságot), hogy eltört a nagylábujjam
Még jó hogy akkor nem volt meg az ART cipőm, szétrúgtam volna szegényt
Jah és ez pont a névnapomon volt(december 3.)
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
Nekem van otthon game-pad. Azzal azért biztos jobb
.
Én is gondoltam, hogy kipróbálom ezt a gammát...Azért ha rányomnám a 82-es LCD-re 1360-as felbontásra a G92-met HDMI-ben, azért szerintem annyira azért nem vérezne el
Lehet, hogy pislognál a gyönyörtől...azért nem olyan xar az NV, nem kell temetni
.
Te...ATI fan
Aktív témák
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest