- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Milyen monitort vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"Szóval nem, itt nem a páncélzat újragondolása a megoldás a kis drónok ellen... Hanem a megfelelően felszerelt és feltöltött egységek..."
A fizikai páncélzat újragondolása semmi esetben sem de a terjedőben lévő APSek köv iterációja mért nem megoldás/részmegoldás? Persze kombinálni kell csapatlégvédelemmel de én magában a csapatlégvédelemet nem tartom elégségesnek a jelenlegi drón fejlődési ütem mellett. Gyorsak, elképesztően manővereznek, ha kell méteres magasságban mennek...."üzem- és harcképes használt T-72B ára olyan 750.000 - 1.000.000 dollár körül mozog"
Szerintem elég szerencsétlen használt árat újjal összevetni. Volt már 1euroért is eladva Leo2... csak a lőszer/support...
A hidegháború elképesztő tank... készleteit az Ukrán háború teljesen feléli/felélte. Ha vége lesz nem lesz mit reaktiválni de ha marad is valami az kelleni fog Oo/NATOnak. Evvel megszűnik/megszűnt a HH utáni zizikért lehet reaktivált tankot... venni korszak. -
A földrajzi helyek kisbetűsek (pl. "budapesti"), tulajdonnév részeként viszont a Gépgyár is nagybetűs. Valamivel jobban zavar, hogy épp az orosz-ukrán konfliktus kapcsán az ukrán települések orosz nevét használod.
@Ghoosty: És a páncéltörő löveg nem gépkarabély, hogy a tűzgyorsasága legyen az elsődleges. Eleve erősen korlátozott, hogy mennyi lőszert tud magával vinni. Az írás tekintélyes része épp ezek elhelyezési problémáiról szól.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Eredetileg az Ukrajnai háborús topicba írtam, a téma az volt, hogy a szovjet / orosz automata töltős harckocsik...
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest