-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
Az a gond, hogy nem akarok 2-3 évente laptop-ot cserélni. Az előző, még ma is megvan, az egy GTX 1050-es laptop és még ma is működik, mint igásló, befogtam munkára.
És az a szr ebben, hogy elvileg lehetőséged van upgradelni, még a laptop-ot is, hogy megold a modernizációját, hogy ne kelljen cserélni 3 évente, de a gyakorlat azt mutatja, hogy, majd egy új laptop árát kéne mégegyszer kicsengetni és akkor sem biztos, hogy sokkalta előrébb vagy vele... közben meg legyünk zöldek és figyeljünk oda a környezetre. -
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
válasz
5leteseN #6821 üzenetére
Igen, de ezzel tisztában voltam a vásárlásakor is, hogy nem egy atomerőmű a proci, viszont azt irták róa, hogy a single core benchmark-ok az egyik legerősebbek és single player gamingnél, inkább ez számit, tehát, ha nem is a legerősebb proci, de játékra nem rossz.
Még emésztem ezt kicsit, mert az árakat nézegetve, felkerekedett a szemem.
-
totopad
senior tag
Sziasztok! Van egy 3060-as Asus TUF laptop-om, 1 db TB 4-es porttal és az van, hogy a lapi lassan csereérett lesz, vagy legalábbis az új cimek, már kicsit döcögnek rajta és igényelnének egy erősebb kártyát. És azon gondolkodtam, hogy mivel, magát a laptop-ot szeretem és nem feltétlen cserélném le, lehet, kipróbálnám az EGPU-t és nem tudom, hogy mennyire működne egy ilyen kombó a most bejelentett 5070-es kártyákkal? Ha már adok ki pénzt, akkor szeretek időtálló cuccokra költeni.
Nem multizom, nem streamelek, nem vágok, csak magam játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest