-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
válasz
totopad
üzenetére
A CPU-d kicsit light-os.
Bár a Bottleneck számító oldalak erős kritikával nézendők, de a tapasztalataim szerint 25% feletti limitnél kell igazán komolyan venni őket.
Ránéztem az egyikre, és a 3090-es már határ esetnek tűnik. A 3090(Ti-sek főleg) a nagy teljesítményfelvétel miatt(350+ Watt) használtként problémásak lehetnek garancia nélkül.
Újonnan (nekem) nagyon túlárazottak, használtan meg szerintem több oldalról is problémásak lehetnek.A 3060Ti, a 16GB-os szerintem barátibb a limit miatt is, és bár nem került szóba, de esélyesen hozzád is bekukkantó AI-MI terület programjai(saját ChatGPT, ...
)miatt a nagyobb RAM-os, kisebb fogyasztású változat is elég lehet. A 4070Ti SUPER 16GB(ami az új favorit nálam is) abból a szempontból lehet jó, hogy ugyan a jelenlegi laposhoz túlméretezett, de a (szerintem idén érkező
) következő laposod is jó eséllyel ki fogja tudni szolgálni TB4-en, TB5-ön.Konkrét eVGA "dobozt" sajnos nem tudok ajánlani, ebben nincsenek tapasztalataim. Emlékeim szerint szokott benézni ilyen tapasztalatokkal több fórumtárs is, egy-két naponta.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING OC Eladó
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA - minimális alku OK
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)miatt a nagyobb RAM-os, kisebb fogyasztású változat is elég lehet. A