-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkasz
senior tag
Ja, és még egy kérdés. Saját kijelzővel való használathoz melyik driver ajánlanátok?
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
gtx460-tól felfelé melyik a legkisebb méterű vga, amin lehet optimus driverrel bellső monitort használni?
Ha jól tudom a gtx 650-nel zűrök lehetnek, ezért várom a tanácsokat. Nem kell túl bika kártya, mert a p8600 mellett minek is. -
parkasz
senior tag
Nem én vagyok a hirdető,de hátha valakit érdekel: egpu
-
parkasz
senior tag
az nem is olyan vészes.
a megérinél arra is gondoltam, hogy mennyivel lesz szebb a képe. valami összehasonlítást esetleg képpel együtt találtál?
amúgy mennyire macerás a mod? gondolom nem egyszerű panelcsere, mint az x200-nál, legalább is a leírás alapján. remélem sikerül kivitelezni a dolgot. -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Thinkpad x200 mellé érdemes lenne beruháznom egy egpu-ra? Ha igen, melyik típust ajánlanátok?
Saját kijelzőre csak nvidia kártyával menne ugye?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest