- OLED TV topic
- iPad topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Asztrofotózás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
DanielLong #6759 üzenetére
volt bármelyik másik cuccukal mások által készített doboz? Nekem ez úgy jött le, hogy ők árulják ezeket a barkács készleteket, de ezt nem fogja más átépíteni. Más gyártók saját cuccra építenek dobozos megoldást szerintem.
Mostanában meg sok helyen inkább az oculinket nyomják, olcsóbb fapados dokkok, sima m.2 nvme ssd helyére tehető adapter és jobb teljesítményű a nyers átvitel miatt, mint a becsomagolt thunderbolt.
-
laychi
veterán
válasz
DanielLong #6759 üzenetére
Úgy tűnik nincs, mert senki sem ír.
Laptophoz lenne?
Én oculink-kel oldottam meg.
nvme oculink adapter+oculink kábel+oculink egpu adapter
[link]Mondjuk ehhez kellett, hogy a laptopban legyen 2 nvme ssd hely(abból sajnos csak a másodlagos hajlandő működni vele.)
illetve PCIe 4.0 a kisebb veszteség érdekébenusb4 esetén én ilyenre fizetnék be próbaképp:
[USB4 - 40gbps nvme ház] + [F43SG+BK7 PCIe 5.0]- később a PCIe 5.0 sebességéből fakadóan 80 gbps csatlakozás esetén nagyon megérős lenne.
De amúgy 0.5mm a kábelvastagság, szóval direkt nvme csatiba is mehetne akár.
A burkolat nem vagy minimálisan vetemedne. csak így kevésbé lenne mobil.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest