-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
-
kzsolt00
tag
válasz
bb.bocs
üzenetére
Lehetetlent kívánsz.
Legyen szép is, legyen könnyű is (megcsinálni, vagy egyben hozzájutni), és még olcsó is?
Olcsó úgy lesz, ha van valamennyi kézügyességed, és szépérzéked, magadnak beszerzed az eszközöket, alkatrészeket, és összerakod az elképzelt dolgot. Ezen a ponton kilőtted a "Könnyű" kritériumodat, bár ez erősen nézőpont kérdése.
Olcsó is csak akkor lesz ha sikerül jó helyeken találnod számodra megfelelő alapanyagot, VAGY (mint én anno) felhasználod amit otthon találsz. Én pl egy régi rossz mikrohullámú sütő lemez burkolatát, és egy 1000 éves pc házát használtam fel alapnak (pluszz extra hűtő, plusz led visszajelző). Itt egy kicsit a "szép" része bukik, bár megcsinálhatod Te professzionálisan is, de akkor valószínűleg még "nehezebb" lesz a munka, és vagy az ára lesz nagyobb.
VAGY veszel egy fasza előre elkészített házat, de az meg az "olcsóság" rovására megy.
Te döntésed

UI: szerintem ∂яσнυη egy kis méretű PC házra utalt.
Jajj ∂яσнυη , változtasd már vissza a neved, elég leírni
Mindig csak a copy 
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest