Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz fatpingvin #6574 üzenetére

Sajna van 1000csillió más kritérium is sajna annyira zsákutcás lett a laptopvásárlósdi, hogy muszáj néhol kompromisszumokat kötni. A nebiliműanyagból legyen, ne múlt századi CPU fusson benne, ne legyen hóttsetét (+megspékelve csillogó bilimonitorral) kültéri olvasáskor, ne 8gb RAM legyen ráforrasztva, ne kelljen sherpát bérelni a cipeléshez, ne kerüljön többe a csereakksi mint maga a laptop(!!) stb showstopperekkel teli igénylistából nekem az x13 gen2-őt dobta a kocka.

Amúgy látom, a tiszta pcie4x4-kivezetés hoz többletet - mínusz viszi a laptop "civileknek" eladhatóságát, de azért a gyári portból is lehet többet kihozni, mint amit a régebbi kontrolleres házikók tudtak:
    " @wildfear's RTX 4080 eGPU performance comparison: AMD vs Intel CPUs & OCuLink vs USB4v1 vs TB4 eGPU ports, last two ports using ASM2464PD encoder shows definitive performance improvements over the 2018 Intel JHL7440 PCIe to TB3 encoder (PCIe write/H2D is +12% on a 12th-gen+ TB4 system, +36% on a USB4v1 system when using a PCIe 4.0 GPU)" [link]

Új hozzászólás Aktív témák