Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
fatpingvin
üzenetére
Sajna van 1000csillió más kritérium is sajna annyira zsákutcás lett a laptopvásárlósdi, hogy muszáj néhol kompromisszumokat kötni. A nebiliműanyagból legyen, ne múlt századi CPU fusson benne, ne legyen hóttsetét (+megspékelve csillogó bilimonitorral) kültéri olvasáskor, ne 8gb RAM legyen ráforrasztva, ne kelljen sherpát bérelni a cipeléshez, ne kerüljön többe a csereakksi mint maga a laptop(!!) stb showstopperekkel teli igénylistából nekem az x13 gen2-őt dobta a kocka.
Amúgy látom, a tiszta pcie4x4-kivezetés hoz többletet - mínusz viszi a laptop "civileknek" eladhatóságát, de azért a gyári portból is lehet többet kihozni, mint amit a régebbi kontrolleres házikók tudtak:
" @wildfear's RTX 4080 eGPU performance comparison: AMD vs Intel CPUs & OCuLink vs USB4v1 vs TB4 eGPU ports, last two ports using ASM2464PD encoder shows definitive performance improvements over the 2018 Intel JHL7440 PCIe to TB3 encoder (PCIe write/H2D is +12% on a 12th-gen+ TB4 system, +36% on a USB4v1 system when using a PCIe 4.0 GPU)" [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest